Vlada Graić, član žirija MMF: Možeš da ostvariš svoje snove samo ako krvnički zapneš

0
140
Oglasi
Mobil Demo Fest, Vlada Graić/Photo:
Mobil Demo Fest, Vlada Graić/Photo:

Predstavljamo vam još jednog člana žirija Mobil Music Festa.

Vladimir Graić je rođen 19. februara 1968. godine u Beogradu. Pohađao je osnovno i srednje opšte obrazovanje, uporedo sa muzičkom školom Josif Marinković, a potom Mokranjac, klavirski odsek. Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Od 1996. je bio zaposlen u Radio-televiziji Srbije, u prvo vreme u Zabavnoj redakciji (na poslovima muzičkog urednika), a od 2000. godine u Produkciji gramofonskih ploča RTS (PGP RTS), na mestu glavnog, kao i odgovornog urednika programa, gde je bio sve do kraja 2008.godine, da bi se potom, na mesto direktora, u našu najveću diskografsku kuću vratio 2017.

Njegove kompozicije su osvojile veliki broj festivalskih nagrada (više od 20 prvih), uključujući i pobedu na najprestižnijem evropskom muzičkom takmičenju Pesma Evrovizije 2007.godine (“Molitva”). Radeći na RTS-u, bio je urednik emisija – HIT 2000, Nedeljno popodne, Music Hot Report, Impuls i drugih.

Zašto Mobil Music Fest?

– Mobil Music Fest ti pruža šansu da tvoja muzika dođe do ljudi koji će prepoznati tvoj talenat i pružiti ti šansu, a onda ti samo ostaje da krvnički zapneš i možda ostvariš svoje snove.

Zato Mobil Music Fest. Zato Headliner.

 

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime