Home»Muzika»Lordi objavljuje knjigu fotografija sa svog putovanja na Antarktik

Lordi objavljuje knjigu fotografija sa svog putovanja na Antarktik

3
Shares
Pinterest Google+
Lorde/Photo: facebook@Lorde
Lorde/Photo: [email protected]

Novozelandska pop zvezda Eli Jelič O’Konor – Lordi, prošle godine je sa svojom prijateljicom Herijet Ver posetila Antarktik s gomilom fotografske opreme i s ciljem da snimljene fotografije objave u knjizi “Going South”.

“Fotografije su ispale tako lepe pa sam mislila da je ispravno pretvoriti ih u malu knjigu poput nekog kataloga zajedno sa zapisom koji sam napisala o svom iskustvu na zaleđenom kontinentu. Zove se “Going South”, knjiga je u mekom povezu s više od 100 stranica fotografija i propratni tekstom”, napisala je Lordi povodom najave svoje knjige fotografija.

Going South, cover
Going South, cover

24-godišnja zvezda otkrila je da joj je putovanje u ledenu divljinu pomoglo da ponovo zapali kreativnu vatru i da je delovalo kao “sredstvo za čišćenje” pre snimanja sledećeg LP-a.

– Uvek ću ovo putovanje doživljavati kao životni vrhunac iz mnogo razloga, ali posebno sam zahvalna na njemu kao na putu koji mi je pokazao početke novog sveta koji nastavljam da gradim i vrlo sam uzbuđena što ću vam ih konačno pokazati – rekla je još Lordi uz objašnjenje da je ta knjiga zapravo uvod u njen novi album.

Prvih 500 prodatih knjiga biće isporučeno s potpisanom razglednicom, a prodajom će se prikupiti novac za fond stipendija za organizaciju na Novom Zelandu, koja će potom postdiplomcima omogućiti putovanje na Antarktik kako bi proučavali klimatske promene.

Previous post

Amerika meditira, pod komandom Dejvida Linča

Next post

Times Like Those... Pogledajte dokumentarac koji su Foo Fighters objavili povodom 25. godišnjice benda

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *