Home»Muzika»Roker u Beloj kući… Novi američki državni sekretar Entoni Blinken ima svoj bend, zovu se Ablinken i podsećaju na Steely Dan

Roker u Beloj kući… Novi američki državni sekretar Entoni Blinken ima svoj bend, zovu se Ablinken i podsećaju na Steely Dan

4
Shares
Pinterest Google+
Ablinken/Photo: Twitter @ABlinken
Ablinken/Photo: Twitter @ABlinken

U američkim medijima objavljena je vest da novi državni sekretar SAD Entoni Blinken, koga je imenovao novi američki predsednik Džo Bajden, ima svoj rock bend i komponuje autorske pesme pod umetničkim imenom Ablinken.

Entoni Blinken bio je zamenik državnog sekretara za vreme mandata predsednika Baraka Obame, a sada je imenovan za državnog sekretara. Iako Blinken svoju muziku opisuje kao wonk rock njegove pesme najviše podsećaju namuziku koju su stvarali bendovi kaošto su Steely Dan i Blue Oyster Cult.

Na Spotifyu je još 2018. godine objavio nekoliko svojih pesama koje su u roku od 24 sata postale izuzetno popularne čim se pročulo za njegovu muzičku strast. Na ovom snimku na Youtubeu vidi se Blinken koji izvodi blues standard “Hoochie Coochie Man” Madija Votersa:

HL/Izvor: nacional.hr

 

Previous post

Gremmy je korumpirana nagrada... Weeknd otkrio zbog čega ove godine nije nominovan

Next post

Objavljena lista 100 najboljih filmova 21. veka, na prva tri mesta filmovi bez Oskara

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *