Gremmy je korumpirana nagrada… Weeknd otkrio zbog čega ove godine nije nominovan

0
208
Oglasi
Weeknd/Photo: facebook@theweeknd
Weeknd/Photo: facebook@theweeknd

Posle objave nominacija za prestižnu nagradu Gremmy, javnost je videla da se Weeknd ne nalazi ni u jednoj kategoriji.

GIRL POWER… PRVI PUT U ISTORIJI GRAMMY NAGRADA, ZA NAJBOLJI ROCK PERFORMANS NOMINOVANE ISKLJUČIVO ŽENE

Weeknd, koji je objavio neverovatno popularni album “After Hours”, ostaće ove godine bez nagrade. Pevač, čije pravo ime je Abel Makonen Tesfej, oglasio se ovim povodom i na svom nalogu na Twitteru.

“Gremiji su korumpirani. Dužni ste meni, mojim obožavateljima i industriji, morate da budete transparentni”, napisao je on kratko.

Iz Akademije, naravno, poručuju da “nije došlo ni do kakvog uskraćivanja”.

 

Razlog zašto jedan od najboljih albuma ove godine, niti jedan od najpopularnijih izvođača, nema nijednu nominaciju može da bude i najava da će Weeknd nastupati na poluvremenu NFL utakmice sledeće godine.

Akademija mu je ove godine ponudila da nastupa na ceremoniji dodele Gremmy nagrada, pod uslovom da otkaže performans na poluvremenu, što je on odbio.

Prema navodima stranih medija, nakon što je pevač odbio da prihvati ultimatum, članovi Akademije koji su pregovarali o nastupu na ceremoniji “otišli sa sastanka besni”.

Vizuelni album “After Hours” izrodio je više hitova poput “Blinding lights”, “Until I bleed”, “Snowchild”, “Heartless”, “In your eyes”, kao i najskoriji, “Too late”.

HL/Izvor: b92.net

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime