Home»Muzika»Nije takav bio plan, ali… Bombaj štampa objavila animirani spot za pesmu “Udari me nečim”

Nije takav bio plan, ali… Bombaj štampa objavila animirani spot za pesmu “Udari me nečim”

5
Shares
Pinterest Google+
Bombaj štampa (Beer Fest)/ Photo: AleX
Bombaj štampa (Beer Fest)/ Photo: AleX

Poznati rokeri okupljeni iza imena Bombaj štampa počastili su publiku kreativnim animiranim spotom za novu pesmu “Udari me nečim” koja se vrti na radio stanicama već nekoliko meseci.

“Udari me nečim” je objavljena ovog leta kao najava za istoimeni album koji je Bombaj štampa trebalo da predstaviti publici, ali pandemija je učinila svoje i odložila planove ekipe Branka Đurića Đure.

Ipak, kadrovi koje su Đuro, Nedim Babović, Edin Hadžagić, Nedžad Podžić Počko i Sanin Lutvić zabeležili za vreme karantina, uspešno su “spakovani” u animiranu video priču koja prati stihove pesme. Za produkciju i režiju animiranog spota zaslužan je Adi Ćatović.

FLASHBACK, ILI NOĆ KADA JE ROKALA NOSTALGIJA… ATOMCI, ĐURA I BOMBAJ ŠTAMPA, TAP 011… BOLJA STRANA DEVEDESETIH NA BEER FESTU (FOTOGALERIJA)

Bombaj štampa je imala priliku i nekoliko puta uživo da odsvira “Udari me nečim” na koncertima pre pandemije, a pesma je zvanično objavljena u junu u popularnoj lyrics verziji.

Muziku i aranžman za singl “Udari me nečim” radio je Nedim Babović, dok je Đuro pisao tekst. Pesma je snimljena u Muzičkom centru Pavarotti u Mostaru, a Babović je miksovao u kućnom studiju.

HL/Izvor: klix.ba

Previous post

The Network, bend koji nije Green Day, najavio novi album

Next post

Priča o tri kralja disca... Objavljen trejler filma o bendu Bee Gees

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *