Home»Muzika»Lični asistent Fredija Merkjurija stiže na nastup Queen Real Tribute benda… Počela prodaja ulaznica za koncert u Kombank dvorani

Lični asistent Fredija Merkjurija stiže na nastup Queen Real Tribute benda… Počela prodaja ulaznica za koncert u Kombank dvorani

5
Shares
Pinterest Google+
Queen Real Tribute/ Photo: AleX
Queen Real Tribute/ Photo: AleX

Na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Ticketsa počela je prodaja ulaznica za koncert Queen Real Tribute benda, koji bi pred beogradskom publikom trebalo da nastupi 14. decembra u duhu velikog planetarnog benda The Queen – “Show must go on”.

Uvertiru u koncert, već od 18:00 časova, napraviće specijalni gost, koji će ovaj događaj upotpuniti i učiniti ga nesvakidašnjim.

Piter Friston/ Photo: Promo (Kombank dvorana)
Piter Friston/ Photo: Promo (Kombank dvorana)

U pitanju je lični asistent Fredija Merkjurija – Piter Friston, koji važi za osobu koja je najbolje poznavala  harizmaticnog frontmena grupe Queen.

Od Pitera Fristona, koji će ovom prilikom prvi put ekskluzivno posetiti Beograd, publika će moći da čuje intimne priče i istinite detalje o životu slavnog Fredija Merkjurija.

Kroz fotografije i snimke iz Piterove privatne kolekcije, posetioci će biti upoznati sa detaljima iz pevačevog privatnog života, a  kroz razgovor sa Piterom dobiće mnoge odgovore na pitanja o Frediju u njegovom životu.

Piter Friston upoznao je Fredija u Londonu radeći u Royal Opera House za Royal Ballet. Ubrzo je dobio poziv od Merkjurija sa ponudom da radi za Queen i postao njegov lični asistent.

On je punih 12 godina ziveo sa Fredijem u čuvenom Garden Lodgeu, u Londonu, kao i u Minhenu i Njujorku.

Friston je prisustvovao snimanju svih albuma i spotova grupe Queen od 1979. – 1991. godine, kao i svim solo projektima slavnog lidera benda.

Takođe  je prisustvovao i snimanju tek nedavno zvanično objavljenih zajedničkih pesama – Majkla Džeksona i Fredija.

Podsetimo, Queen real tribute bend nastupa na originalnoj Queen opremi i u autentičnim kostimima, a malo je reći da su proputovali pola sveta.

Beogradska publika ih veoma dobro poznaje po projektu Queen Symphony sa simfonijskim orkestrom i horom.

Queen Real Tribute/Photo: AleX
Queen Real Tribute/Photo: AleX

Zbog epidemiološke situacije u zemlji proj posetilaca je ograničen na 500 osoba, pa ako želite da dođete na koncert – požurite s kupovinom ulaznica.

Previous post

Priča o tri kralja disca... Objavljen trejler filma o bendu Bee Gees

Next post

Trendovi su čudo... Šah aplikacije postale hit zahvaljujući seriji "The Queen’s Gambit"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *