Home»Muzika»Homeland»Bluz modernog doba… Ivan Milenković i Bluz Mašina predstavili spot za pesmu “Jedna lepa stvar“

Bluz modernog doba… Ivan Milenković i Bluz Mašina predstavili spot za pesmu “Jedna lepa stvar“

4
Shares
Pinterest Google+
Ivan Milenković Bluz Mašina/ Photo: Promo
Ivan Milenković Bluz Mašina/ Photo: Promo

Beogradski bluzer Ivan Milenković početkom godine najavio je rad na novom, solo albumu akustičnim izvođenjem nekih numera sa ovog izdanja. Pesma “Jedna lepa stvar“ sada je dobila svoju studijsku verziju i prateći spot.

“Jedna lepa stvar” već na prvo slušanje privlači pažnju, jer je nešto drugačija od onoga što je Ivan Milenković ranije radio i na samom početku dobila je možda i najbolji opis – bluz modernog doba.

– Došli smo do toga da su u produkciji lepo legli i zvuci modernog doba, tako da smo rešili da se stilski na taj način izrazimo, barem sto se tiče ove kompozicije – kaže Ivan o novoj pesmi.

Numera je snimana u studiju Mašina 23, a produkciju potpisuje Saša Otašević.

– Sale je najbolji producent sa kojim sam imao prilike da radim, opušten lik koji ima produkciju širinu – kaže Ivan i dodaje da je ovo tek početak rada na njegovom prvom solo albumu koji će biti objavljen sledeće godine.

Spot za pesmu snimao je Bojan Stevanović (Kan i Lingus studio), “prijatelj i provereni profesionalac“, a montažu i efekte je radio Ivan sam, koji je na taj način pronašao još jedan put da se izrazi, samo kroz drugačiji medij.

– Moderno doba je konačno došlo, svidelo se to nama ili ne. Moramo se snaći svi zajedno kao ljudi, šta god radili. 21.vek je sa koronom konačno ušao na velika vrata i ovo je definitivno istorijska prekretnica. Šta ćemo i gde ćemo dalje, ne znam. Od umetnosti ne možemo pobeći jer nas ona uči tome ko smo, uči nas stvarima o nama samima za koje nismo znali da postoje – kaže Ivan i poziva publiku da zaprati YouTube kanal Bluz mašine jer i za naredni period planira mnogo novih i zanimljivih stvari i novih pesama.

Previous post

Alize De Pen i Dragana Radanović - prve strip rezidentkinje iz Francuske i Srbije na Nova festivalu

Next post

Za njega je "This Time Next Year..." postalo stvarnost: Del Boj i dan danas zarađuje milion dolara godišnje

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *