Home»Muzika»Soundtrack života gitarske legende… Dokumentarac “Guitar Man” o Džou Bonamasi stiže 8. decembra

Soundtrack života gitarske legende… Dokumentarac “Guitar Man” o Džou Bonamasi stiže 8. decembra

4
Shares
Pinterest Google+
Guitar Man, promo
Guitar Man, promo

Otkrijte izvanrednu priču o legendarnom bluesmanu Džou Bonamasi u inspirativnom dokumentarnom filmu “Guitar Man”, koji stiže na Video-on-Demand i za digitalnu kupovinu 8. decembra 2020. u produkciji Paramount Home Entertainment.

Od prosečnog Džoa danju do gitar heroja Bonamase noću, “Guitar Man” priča je o neverovatnom usponu blues-rockera, čiji su ga trud i odlučnost učinili jednim od najprodavanijih blues umetnika danas. S više #1 Blues albuma nego bilo ko drugi u istoriji, Bonamasa otkriva detalje svoje karijere, omogućavajući nam da vidimo njegova izvanredna muzička dostignuća uz intervjue iza kulisa i snimke koncerata uživo koji prikazuju i neka od najvećih muzičkih imena današnjice, kao neki uzbudljivi soundtrack njegovog zanimljivog života.

Džo Bonamasa/Photo; facebook@JoeBonamassa
Džo Bonamasa/Photo; [email protected]

“Guitar Man” prikazuje zapanjujući Bonamasin talent iz detinjstva kada ga je kao “wunderkinda” pod svoje uzeo legenda bluesa B.B. King. Iako ima samo 43 godine, Bonamasa već ima sjajnu karijeru koja se proteže kroz tri decenije. Kroz padove i padove Džo je ustrajao uzimajući svoje muzičko putovanje u svoje ruke kako bi savladao sve izazove i postigao svoje ciljeve.

Ozbiljna svirka… Džo Bonamasa objavio spot za epsku rok baladu “When One Door Opens”

2009. godine Bonamasa je ostvario i životni san o sviranju u prestižnom Royal Albert Hallu, a na pozornici mu se pridružio Erik Klepton, obeleživši ključni trenutak koji je njegovu muziku podigao na sledeći nivo. Sve to i obilje dobre muzike i snimaka koncerata uživo i intervjua s legendama muzičke industrije čeka nas u dokumentarcu “Guitar Man”. Pogledajte trejler:

HL/Izvor: BluesMattersOnline

Previous post

“Džeztetika”... Izložba fotografija Tatjane Rantaše u Centralnom holu DOB-a

Next post

Nemesis za imunitet... Metal devojke najavile livestream koncert 29. novembra

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *