Home»Muzika»Nemesis za imunitet… Metal devojke najavile livestream koncert 29. novembra

Nemesis za imunitet… Metal devojke najavile livestream koncert 29. novembra

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

U nedelju, 29. novembra u 21:00 čas u okviru Muzike za Imunitet očekuje vas pravi metal spektakl koji će moći da prati publika širom sveta.

Domaćoj publici već poznate devojke iz melodic death metal sastava Nemesis će vas svojim žestokim zvukom i energijom u online nastupu putem livestreama sigurno zadržati pored vaših kompjutera ili mobilnih telefona duže od sat vremena.

Nemesis/ Photo: AleX
Nemesis/ Photo: AleX

Devojke će da izvode numere sa albuma prvenca “The War Is On”, objavljenog za Grom Records, ali će premijerno predstaviti i tri nove pesme.

Do sada su nastupale u različitim klubovima i značajnijim festivalima širom regiona, ali se mogu pohvaliti i nastupom na Malti kao i koncertima sa bendovima Bullet For My Valentine, Nervosa i Thy Art Is Murder.

Nemesis čine Sanja Drča, Aleksandra Petrović, Tijana Milivojević, Biljana Sovilj i Selena Simić.

Ovaj nastup prenosiće se putem zvanično potvrđenih lajv-strim konekcija na mnogobrojnim respektabilnim domaćim stranicama, uključujući i Facebook stranicu portala Headliner.rs, kao i u šest evropskih zemalja: Španija, Engleska, Slovenija, Bugarska, Rumunija i Turska u kojima devojke grade svoju popularnost.

Previous post

Soundtrack života gitarske legende... Dokumentarac "Guitar Man" o Džou Bonamasi stiže 8. decembra

Next post

Zvanično saopštenje Festivala autorskog filma povodom predstojećih mera kriznog štaba

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *