Upoznajte Jurija, momka koji voli loše šale i hladan keš… Objavljena prva fotka Nikole Đurička sa snimanja “Stranger Things”

0
270
Oglasi
Nikola Đuričko/Photo: facebook@@djurickonikola
Nikola Đuričko/Photo: facebook@@djurickonikola

Ne tako davno, Nikola Đuričko objavio je da će glumiti u novoj sezoni Netfliksove hit serije “Stranger Things”. Sada je podelio i jednu od fotografija sa seta.

Đuričko je objavio fotografiju sa polaroid aparata uslikanog za vreme testiranja garderobe, frizure i šminke za njegov lik.

“Spremite se da upoznate Jurija”, započeo je svoju objavu Đuričko.

“On voli loše šale, hladan keš i hrskavi buter od kikirikija”, navodi naš glumac.

 

Ovom objavom Đuričko je ozvaničio da će imati ulogu u popularnoj seriji, koja je svojom neuobičajenom pričom i estetikom vrlo brzo osvojila srca publike.

“Stranger Things” važi za jednu od najpopularnijih serija na Netfliksu.

NIKOLA ĐURIČKO: UBILA NAS JE KORUPCIJA, MORAO SAM DA ODEM ODAVDE

Radnja serije smeštena u zamišljenom gradu Hokins, u Indijani u novembru 1983. godine, prva sezona fokusira se na istrazi dečaka koji misteriozno nestaje, a istovremeno se pojavljuje neobična devojčica sa telekinetičkim sposobnostima, koja pomaže prijateljima nestalog dečaka da ga pronađu, dok šef policije otpočinje svoju istragu da pronađe nestalog dečaka.

Druga sezona, nazvana “Čudnije stvari 2”, postavljena je godinu dana kasnije u oktobru 1984. godine i bavi se pokušajima likova da se vrate normalnosti i posledicama događaja iz prve sezone.

Treća sezona, “Čudnije stvari 3”, postavljena je u leto 1985. godine.

HL/Izvor: n1info.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime