Tejlor Svift u ratu sa “bogatim, belim muškarcem”… Ono kad menadžer hoće da ti preproda sopstvenu dušu

0
117
Oglasi
Tejlor Svift/Photo: facebook@TaylorSwif
Tejlor Svift/Photo: facebook@TaylorSwif

Skuter Braun je bio spreman da proda mastere Tejlor Svift pevačici – pod uslovom da u javnosti nikada ne govori loše o njemu. Međutim, takav pokušaj učutkivanja i ucene je otpao, a “bogati, beli muškarac”, kako ga naziva Tejlor Svift, pokrenuo je novi rat sa pevačicom.

Naime, ovakve tvrdnje je na Twitteru otkrila Svift, nakon što se u javnosti pojavila informacija da su njeni master snimci prodati izvesnom investicionom fondu za 300 miliona dolara.

NEKA MISLI KO ŠTA HOĆE, ALI… ONA JE TRENUTNO KRALJICA MUZIČKE INDUSTRIJE: TEJLOR SVIFT OBORILA JOŠ JEDAN REKORD, STAR 33 GODINE

Ona je navela da je u prethodnih godinu dana pokušala da postane vlasnica sopstvenih mastera i da je njen tim ušao u pregovore sa Skuterom Braunom – njenim bivšim menadžerom.

– Skuterov tim je želeo da potpišem ugovor o poverljivosti, u kome piše da Skutera ne smem da pominjem u javnosti, sem u pozitivnom kontekstu, i to sve pre nego što smo mogli da dobijemo uvid u finansijsko stanje BMLG-a-  počela je ona.

FRKA ZBOG AUTORSKIH PRVA… VEROVALI ILI NE, TEJLOR SVIFT ZBOG SPORA SA MENADŽEROM PONOVO SNIMA SVE SVOJE HITOVE

– Tražili su da potpišem ugovor kojim bi me ućutkali za sva vremena, kako bih dobila priliku da se borim sa sopstvena dela. Moj pravni tim je rekao da to nije normalno i da nikada nisu videli takav ugovor o poverljivosti – nastavila je ona.

– Nikada nam nisu rekli cenu. Bilo je jasno da ti master snimci nisu bili na prodaju za mene – zaključila je ona.

Tejlor je potom otkrila da su joj se pre nekoliko nedelja obratili iz investicionog fonda Shamrock Holdings, koji su sada vlasnici njenih mastera, navodeći da nisu mogli da joj se jave ranije, zbog toga što im je Braun zabranio. Iako je želela da sarađuje sa njima, oni su joj otkrili da će deo prihoda od njenih pesama i dalje ići u ruke Brauna.

 

Ono što je u tmurnoj priči zrak svetlosti jeste činjenica da je Tejlor ponovo počela da snima stare pesme.

– To je ne samo uzbudljiv proces, već me i kreativno ispunjava. Mnogo iznenađenja vam spremam – napisala je i zahvalila se fanovima na podršci.

HL/Izvor: nova.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime