Home»Film»Novi nivo neverovatnog… Meril Strip postala reperka u ekranizaciji brodvejskog mjuzikla

Novi nivo neverovatnog… Meril Strip postala reperka u ekranizaciji brodvejskog mjuzikla

4
Shares
Pinterest Google+
The Prom/Photo: printscreen
The Prom/Photo: printscreen

Netflix je odlučio da ekranizuje brodvejski mjuzikl “The Prom”, priču o tinejdžerki Emi koja je lezbijka i kojoj je zabranjeno da dovede svoju devojku na maturski ples. Film, koji je režirao Rajan Marfi, počeće da se prikazuje na streaming platformi 11. decembra, a u glavnim ulogama su Meril Strip, Džejms Korden, Nikol Kidman i Keri Vošington.

SMISAO ŽIVOTA PO MERIL STRIP… GLUMICA OTKRILA SVOJIH 6 ŽIVOTNIH PRAVILA

Film će pratiti i soundtrack na kojem se čuje i glas Meril Strip. Reč je o pesmi “Wear Your Crown” koja se pojavljuje prilikom odjavne špice filma, a u kojoj slavna Oskarovka izvodi rep deonicu. Tekst njenog repovanja je sledeći: “Gotta wear your crown or your tiara/ Now is the time to bust out the mascara/ Who needs shade? There’s nothing duller/ We living life in full technicolor/ But if your sparkle starts to fade/ Go out and start your own parade/ And if somebody starts in with new drama/ Just go high like Michelle Obama”.

Adam Anders i Per Astrom prilagodili su pesme iz brodvejske verzije za potrebe filma pa tako i pesmu “Wear Your Crown”. Adam Anders je za USA Today objasnio što je hteo s pesmom koja zvuči drugačije nego u originalnoj verziji i dodao:

– Iskreno rečeno, ko ne želi da vidi Meril Strip kako repujea? To je novi nivo neverovatnog. 

I ne samo to, Meril je u ovom filmu – crvenokosa.

Previous post

Demonizacija muzike i normalnog života u "zapanjenoj SrbijI"... Ovo je jedan mnogo fini naslov za sve ono što je Ljilja Zdravković napisala u novoj kolumni

Next post

Veliki comeback velikog benda... AC/DC oborili rekord, "Power Up" se prodaje kao lud

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *