Home»Film»Ovako se glumci ljube na snimanju tokom korone… Nekima je smešno, neki misle da je pametno, nama je samo – tužno

Ovako se glumci ljube na snimanju tokom korone… Nekima je smešno, neki misle da je pametno, nama je samo – tužno

5
Shares
Pinterest Google+
Poljubac/Photo: Pixabay
Poljubac/Photo: Pixabay

Ako vas salva veštačkih jelki i svećica koje trepere sa svih izloga nisu ubedili da se praznična sezona bliži, božićni filmovi, novi i stari, koji stižu sa svih strana definitivno hoće.

Televizijske kompanije kao što su Hallmark i Lifetime, majstori božićnih rom-komova, spremili su desetine novih naslova, što zbog neočekivane prepreke ove godine uopšte nije bilo lako.

Naime, zbog mera opreza glumci na setu nisu smeli da se ljube, a kakva bi to topla ljubavna drama bila da nema poljubaca ispred jelke ili ispod imele.

– Svi su bili veoma zabrinuti dok smo smišljali kako da rešimo ovaj problem. Kako će ljudi da se ljube u ovim filmovima, s obzirom na okolnosti? – rekla je Ejmi Vinter, direktorka Lifetime programa.

Najneobičnije rešenje pokazalo se kao najdelotvornije.

– Ispostavilo se da najbolji efekat ima kada se glumcu ljube kroz pleksiglas koji se potom digitalno ukloni. To je fenomenalno.

Kako to izgleda tokom snimanja pokazali su fotografijom sa seta filma “Christmas Ever After” u kome glavne uloge igraju Ali Stroker i Denijel di Tomaso, koji bi trebalo da se na kanalu nađe 6. decembra.

 


View this post on Instagram

A post shared by Ali Stroker (@alistroker)

HL/Izvor: telegraf.rs

Previous post

Upoznajte novog talentovanog pisca... zove se - Kventin Tarantino

Next post

U dobrom stanju, malo prešao... Strip u kome se Betmen prvi put pojavljuje prodat  za 1,5 miliona dolara

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *