Stiže “prepakovana” verzija filma “Kum 3″… Prvi trejler obećava bolji kraj od originalnog

0
49
Kum 3/Phptp: promo
Kum 3/Photo: promo

Trejler za novu verziju filma “Kum 3” obećava bolji završetak od originalnog ostvarenja iz 1990. godine. Nažalost, dok prva dva “Kum” filma iz 1972. i 1974. važe za remek djela i možda najbolje filmove svih vremena, treći nije ostvario toliki uticaj.

Reditelj Frensis Ford Kopola rekao je da će nova, premontirana verzija “Kuma 3”, biti “adekvatniji zaključak” trilogije o mafijaškom bosu Majklu Korleoneu.

– Za ovu verziju finala napravio sam novi početak i kraj, i prepakovao neke scene, kadrove i muziku. Sa ovim promenama i restauriranom slikom i zvukom, to je, po meni, adekvatniji zaključak prvog i drugog dela Kuma – naveo je reditelj.

Kopola prepravlja “Kuma 3″… Sad mu se ne sviđa kraj trilogije

Film je, kako se navodi, restauriran u visokoj 4K rezoliciji. Premijera će biti održana u određenim bioskopima 4. decembra ove godine, a potom će biti dostupna na Blu-ray i digitalnom izdanju od 8. decembra.

U trejleru vidimo da je film dobio i novi naziv “The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone”, uz naznaku da je u “ostvarenje utkan novi život”, ali ne otkriva tajne novog početka i kraja.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime