Masimo, na Dan muškaraca: Trebalo bi da više slušamo žene…

0
107
Masimo Savić/Photo: facebook@Massimo Savic
Masimo Savić/Photo: facebook@Massimo Savic

Iako je reč o jednom od najboljih muških vokala na našim prostorima, Masimo Savić je zvezda koju zvezdana prašina nije uspela da promeni.

Masimo je u intervjuu za Naturala.hr iskreno govorio o ženi Eni, ćerki Mirni i njihovoj podršci.

– Istovremeno sam emotivac i razuman tip. U meni skroz ok funkcioniše taj suživot. Takav mi je i horoskop. Kreativni Blizanac u znaku, organizovani Jarac u podznaku. Otvorene sam duše pa emocije možda propuštam prve, ali nakon toga na scenu stupa razum, koji se redovno oslanja i na procene moje supruge Eni. Stoga, čak i ako se dogodi da zbog neke trenutne emotivne reakcije krenem u smeru donošenja možda sumnjive odluke, ona će me podsetiti da ako treba, prespavam pa donesem možda razumniju odluku.

[accordion title=’Međunarodni dan muškaraca’]

Mens Day
Mens Day

Međunarodni dan muškaraca je godišnji međunarodni događaj koji se slavi 19. novembra. Prvi put obeležen 1999. godine na Trinidadu i Tobagu.
Ciljevi proslave Međunarodnog dana muškaraca uključuju fokusiranje na zdravlje muškaraca i dečaka, poboljšavanje rodnih odnosa, promovisanje rodne ravnopravnosti, kao i isticanje pozitivnih muških uzora.
To je prilika za naglašavanje diskriminacije prema muškarcima i dečacima kao i proslavu njihovih postignuća i doprinosa, posebno za njihove doprinose zajednici, porodici, braku i brizi za decu.[/accordion]

Masimo kaže da je ponosan što u sebi ima takozvani “ženski deo”:

– Intuiciju smatram izuzetno važnom i nikad me nije prevarila. Mišljenja sam da su žene te koje imaju intenzivniji instinkt pa je zato definišem kao onaj ženski deo u svakom muškarcu. Iskreno, bilo je situacija u kojima sopstvenu intuiciju nisam poslušao i svaki put kad sam išao protiv nje, protiv tog osećaja, a to je rezultiralo davanjem poverenja pogrešnim osobama i donošenjem pogrešnih odluka zbog kojih sam platio visoku cenu. Ali mislim da sam već jako dugo, što se tiče instinkta, na istoj talasnoj dužini, potpuno usklađen s mojim psom Mangom. Osećamo iste vibracije prema istim ljudima. I radujemo se onima koji šire dobru vibraciju.

MASSIMO SAVIĆ OSTAVIO DROGU DA BI BIO BOLJI OTAC, A SADA SE TEK VIDI KOLIKO JE BIO U PRAVU…

Okružen ženama, suprugom Eni i ćerkom Mirnom, Masimo priznaje da bi bilo bolje da ih još češće sluša.

– Moje Eni i Mirnu slušam i znam da ako krenem u pogrešnom smeru, one će me spasiti. Nijedna od njih nije ni žestoki kritičar, ali ni ona koja uvek drži stranu. Mislim da mi muškarci treba da malo više slušamo žene. Pogotovo zato što često, barem u našem društvu, nisu (dovoljno) glasne. Mislim da su žene jače u smislu podnošenja boli, hrabrije su na političkim barikadama, na barikadama dnevnih problema… Žene su mi večna inspiracija. Znam da čine većinu moje publike i na tome sam im zahvalan.

HL/Izvor: naturala.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime