Grupa Van Gogh objavila spot za “elektrik” verziju pesme “Glas”

0
158
Oglasi
Van Gogh/Photo: Marko Edge
Van Gogh/Photo: Marko Edge

Beogradski sastav Van Gogh premijerno je objavio video spot za novu, elektrik verziju pesme “Glas” na društvenim mrežama i zvaničnom YouTube kanalu grupe. Video klip snimljen je na koncertu u Belexpo centru, 2016. godine, kojim je grupa proslavila tri decenije postojanja.

Pesma “Glas” prvi put je objavljena na albumu “Svet je moj” 1991. godine, a “oživljavanjem” stare numere u lajv varijanti članovi benda su poželeli da stave u prvi plan manje poznate kompozicije iz svog opusa.

ĐULE (VAN GOGH) DOBITNIK NAGRADE “STRUNE OD SVETLA” ZA 2020. ZA POSEBAN DOPRINOS AFIRMACIJI PESNIČKE REČI U BLUZ I ROK MUZICI

Takođe, time se nastavlja “tradicija”, započeta tokom karantina i policijskog časa, predstavljanja numera sa početka karijere beogradskog rok sastava.

Pesma “Glas”, za koju je objavljen video klip, izvedena je u drugom poglavlju velikog koncerta 2016. godine pod nazivom “Elektrik”, a ceo nastup ovekovečen je na DVD izdanju “Accoustic & Electric” uz knjigu Zvonimira Ðukića Ðuleta “More bez obala”.

Grupa je nedavno snimila u svojoj režiji spot za pesmu “Više te ne volim k’o pre” u ciklusu “Proba za novo doba” sa poslednjeg albuma, i gledanost na YouTube kanalu grupe je sve veća, a sa pomenutog koncerta u Belexpo centru nedavno su objavili i lajv verziju pesme “Polje snova”, uz želju članova benda – Ðuleta, Srbe i Dragana, da dele lepa sećanja i radosne rokenrol trenutke, dok ne budu bili u prilici da se ponovo druže sa publikom uživo.

– Uživajte, pevajte i plešite, mislimo na vas! – poručio je rok trio u objavi na Facebook stranici benda.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime