Home»Muzika»Ćerka Majkla Džeksona objavila debi album… pogledajte prvi video spot

Ćerka Majkla Džeksona objavila debi album… pogledajte prvi video spot

4
Shares
Pinterest Google+
Paris Džekson/Photo: facebook@Paris Jackson
Paris Džekson/Photo: [email protected] Jackson

Pošto je u junu ove godine Paris Džekson sa svojim (sada već bivšim) dečkom objavila EP “The Sunflowers”, ljubavni par se raspao, a s njima i bend. Umesto da tuguje, ćerka Kralja popa u tome je našla motivaciju da energiju usmeri u stvaranje sopstvene muzike.

Jedina ćerka Majkla Džeksona, Paris-Mišel Ketrin Džekson, odlučila je da krene stopama popularnog oca pa se, posle kraće muzičke  saradnje, odlučila i za prvi samostalni studijski album.

– Preplavljena sam raznim emocijama. Uzbuđena sam, nervozna, zahvalna i srećna. Sloboda da stvaram kako želim, da mi niko ne govori šta bih i kako trebalo da pevam – to je dar i blagoslov!

Tim rečima Paris Džekson je, uz službenu objavu albuma prvenca, opisala kako se oseća.

Paris Džekson/Photo: facebook@Paris Jackson
Paris Džekson/Photo: [email protected] Jackson

Album pod nazivom “Wilted”, najavljen je singlom “Let down”, a inspirisan je, kako ističe mlada muzičarka, “evolucijom” odnosno otkrivanjem same sebe i porodičnih korena.

Paris Džekson pokušala samoubistvo

Paris je u muzičke vode zaplivala prošle godine. Otkrivajući sebe, istražujući svoju prošlost i eksperimentišući sa stilovima, javnosti je talenat prvi put otkrila u muzičkom sastavu The Soundflowers u kojem joj je podršku davao tadašnji partner Gabriejl Glen. Nakon što su u junu ove godine objavili eponimni EP, ljubavni par se raspao, a s njima i bend.

– Proces stvaranja delovao je na mene kao proces ozdravljenja. Kad ga (album) sad poslušam, i dalje doživim trenutke u kojima se zapitam “Wow, pa zar sam bila toliko naivna?”, ali ipak, velikim delom osjećam ogromnu zahvalnost. Srećna sam kad slušam ove pesme – prokomentarisala je Paris za Associated Press i poručila:

– Nadam se da će album pomoći ljudima da se osećaju malo manje usamljeni.

Ćerka Majkla Džeksona glumi lezbo – Isusa… Javnost u Americi “poludela”, ređaju se peticije za zabranu filma “Habit”

Album “Wilted” nastao je saradnji s producentom Endijem Hulom (najpoznatijem po radu s Manchester Orchestra) koji je za dodatno snimanje i produkciju angažovao i kolegu Roberta Mekdauela.

HL/Izvor: mixer.hr

Previous post

Mascom: Fond "Stay Creative – Ostani Kreativan“ privukao veliku pažnju domaćih i stranih muzičara

Next post

26. FAF... Filmovi Gaspara Noe, Abela Ferare i Mišela Franka premijerno na Festivalu autorskog filma u Beogradu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *