Robert De Niro: Tramp je bio zlo, ali u budućnosti će biti i gorih od njega

0
84
Robert de Niro/Photo: YouTube printscreen
Robert de Niro/Photo: YouTube printscreen

Čuveni glumac Robert De Niro rekao je da, iako mu je laknulo što je Džo Bajden pobedio na izborima prošlog utorka, strahuje da će se Americi desiti neki novi lider koji želi da poput Trampa bude diktator i koji bi koristio iste taktike kao Musolini ili Hitler.

– Biće i drugih ljudi poput Trampa u budućnosti, možda ne tokom mog života – rekao je u ponedeljak 77-godišnja holivudska zvezda i jedan od najžešćih kritičara američkog predsednika u poslednje četiri godine.

Robert De Niro: Sanjam Trampa! Sanjam da mu sručim “vreću g**ana” u lice!

On smatra da će se naći “neko ko je mnogo pametniji, osetljiviji, živahniji ali neće biti tako neotesan”. Kako je rekao, takav čovek će moći bolje da zavara javnost, prenosi Blic.

– A onda ćemo imati ozbiljniji, dublji problem, nekoga koji će možda otići dalje od onoga što je Tramp uradio – rekao je De Niro.

Robert de Niro: Amerika je “tragična komedija glupana”

Prema njegovim rečima, važno je da se Tramp, čim napusti Belu kuću, suoči sa odgovornošću za svoja dela. Rekao je da je Tramp koristio taktike kao Musolini i Hitler.

– Oni su to hteli da urade za narod, da učine Nemačku ponovo velikom, da učine Italiju ponovo velikom, da učine Ameriku ponovo velikom – rekao je on, dodajući da se na taj način podilazi najgorim predrasudama i slabostima naroda.

On je rekao i da Tramp nije bio psihički podoban da bude predsednik jer mu “fali daska u glavi”.

HL/Izvor: blic.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime