Šta sve (ne) znamo o petoj sezoni serije “Riverdale”?

0
43
Riverdale, promo
Riverdale, promo

Snimanje i produkcija serije Riverdale prekinuta je na proleće, nakon što je u celom svetu proglašena pandemija korona virusa.

Produkcije su prethodnih meseci radile na postavljanju novih sigurnosnih standarda kada je snimanje serija i filmova u pitanju, pa je tako nastavljeno i snimanje omiljene tinejdžerske serije.

Glumci trenutno borave u Vankuveru, gde su morali da provedu dve nedelje kako bi se utvrdilo da su negativni na koronu. Glumica Vanesa Morgan na Instagramu je još otkrila da će testove morati da rade na svaka 3 dana i da ne mogu da napuštaju snimanje.

Kada počinje emitovanje 5. sezone sezone “Riverdale”?

Iako smo navikli da ekipu iz Riverdalea gledamo na jesen, to sada neće biti slučaj. Zbog pandemije korona virusa, snimanja su neko vreme bila stopirana.

Sada je najavljeno da će premijera 5. sezone serije “Riverdale” biti 20. januara 2021. godine. To znači da ćemo mi već 21. januara epizodu moći da pogledamo na Netflixu.

 

There’s no place like Pop’s. Stream the season finale free: go.cwtv.com/streamRVRfb

Posted by Riverdale on Friday, May 8, 2020

Poznato je da će 5. sezona početi maturskom večerom u srednjoj školi, što su zapravo epizode koje je trebalo da gledamo na kraju prethodne sezone.

Nakon što odgledamo ove epizode, idemo u budućnost: pošto svako iz ekipe ide na različit koledž, tvorci serije su rešili da preskoče taj period, tako da svi vraćaju u Riverdale posle 4 godine.

– Svi naši likovi idu na različite koledže, tako da mislim da ćemo te 4 godine preskočiti i potom nastaviti sa pričom. Plan je da ih sve vratimo u Riverdale, nakon što završe koledže i da vas sve ubacimo u neku sasvim ludu priču -rekao je kreator serije Roberto Agvajer-Sakasa.

Koliko epizoda ima 5. sezona serije “Riverdale“?

S obzirom na to da nova sezona počinje u januaru 2021. godine, umesto u oktobru 2020. godine, male su šanse da ćemo dobiti 22 epizode, kao što je to ranije bio slučaj. Zbog toga što se o korona virusu ne zna dovoljno, sve ovo je shodno promeni.

Riverdale, promo
Riverdale, promo

Scenarista serije Ted Saliven na twitteru je potvrdio da će 5. sezona početi sa preostale 3 epizode iz 4. sezone, koje nisu snimljene, ni emitovane na vreme.

Ko (ne)će glumiti u petoj sezoni serije “Riverdale”?

U februaru ove godine, saopšteno je da se Skit Ulrih i Marisol Nikols neće vraćati u seriju. Ipak, nekoliko meseci kasnije, Marisol je izjavila da će njen lik Hermione imati ulogu u novim epizodama i da će biti “bolja nego ikada”.

Madhen Amik je potvrdila da će i u novim epizodama igrati Alis Smit. U seriju se vraćaju i Mark Konsuelos, Moli Ringvald, Martin Kamins, Natali Bolt i Robin Givens.

Dru Rej Taner, koji igra Fangsa, sada ima jednu od glavnih uloga. Erin Vestbruk iz serije “Insatiable” igraće Tabitu Tejt, unuku Pop Tejta.

Trejler za petu sezonu serije “Riverdale”

Trejler za petu sezonu serije Riverdale još uvek nije objavljen, a pretpostavka je da će se to dogoditi u oktobru i novembru.

HL/Izvor: teenstar.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime