Home»Film»Istraga protiv Kijanu Rivsa… Nemačka država i grad Berlin optužili glumca da je kršio mere protiv korone

Istraga protiv Kijanu Rivsa… Nemačka država i grad Berlin optužili glumca da je kršio mere protiv korone

4
Shares
Pinterest Google+
Kijanu Rivs (Siberia)/ Photo: Promo
Kijanu Rivs (Siberia)/ Photo: Promo

Snimanje filma “Matrix 4” u Nemačkoj je raširilo opasnost od korona virusa, a posebno je na udaru u toj zemlji glavni glumac Kijanu Rivs. Vlasti Berlina su zbog toga pokrenule istragu.

Naime, tokom snimanja ovog filma u Babelsberg studiju u Potsdamu, delu Berlina, održana je velika zabava sa više od 200 zvanica. To se dogodilo usred pandemije korona virusa, tokom koje je Angela Merkel pozvala Nemce da ne posećuju masovne događaje.

KIJANU RIVS OTKRIO DETALJE “MATRIXA 4”: NE, NIJE PREQUEL, NE VRAĆAMO SE U PROŠLOST…

Iz produkcije tvrde da se radilo o snimanju pojedinih scena, međutim, nemački mediji navode da se zapravo radi o proslavi koja je kamuflirana u snimanje. Nemački mediji navode da su nastupali di-džejevi, korišćena je pirotehnika, služena je hrana, piće, bili su postavljeni štandovi za tetoviranje.

Inače, u Berlinu je na snazi zabrana organizovanja događaja sa više od 50 učesnika i to uz prethodnu prijavu. Na tom događaju, koji je nazvan “Sladoled događaj za tim” učestvovali su i Kijanu Rivs, njegova devojka Aleksandra Grant i rediteljke Lana i Lili Vahovski.

– Svi su bili raspoloženi. Prethodno su svi prošli testiranje brzim testom na koronu. Svi su morali da dođu s maskama, ali mnogi ih kasnije nisu nosili – rekli su učesnici žurke nemačkim medijima.

EVO KAKO DANAS IZGLEDA KIJANU RIVS KAO NEO… POJAVILI SE KADROVI SA SNIMANJA FILMA “MATRIX 4”

Iz produkcije tvrde da se radilo o snimanju, a portparolka studija Babelsberg Bjanka Makarevic rekla je nemačkim medijima da su poštovane sve epidemiološke mere.

Gradske vlasti Berlina nisu dobile prijavu za kršenje mera, ali su posle medijskih izveštaja navele da će započeti istragu, prenosi Sputnjik.

HL/Izvor: sputniknews.com

Previous post

Krik čoveka koji je preživeo i krenuo dalje... Wooden Ambulance predstavili video singl "Girls Who Smoke"

Next post

Fizičko i digitalno reizdanje debi albuma Simply Red... da se posle 35 godina podsetimo koliko su bili dobri

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *