Home»Muzika»Gitarista Deftonsa, mrtav ozbiljan: Zemlja je ravna ploča, vakcine su otrov, pandemija ne postoji!

Gitarista Deftonsa, mrtav ozbiljan: Zemlja je ravna ploča, vakcine su otrov, pandemija ne postoji!

5
Shares
Pinterest Google+
Stiven Karpenter/Photo: facebook@deftones
Stiven Karpenter/Photo: [email protected]

Gitarista benda Deftones Stiven Karpenter govorio je u jednom podkastu o aktuelnim temama a možda – bolje da nije.

Karpenter se, naime, kako prenosi magazin Metalsucks, autovao kao potpuni teoretičar zavera, koji između ostalog veruje da je Zemlja ravna ploča, da su vakcine otrov koji ne deluje i da je pandemija virusa korona – prevara.

Karpenter je, za početak, konstatovao da, ako neko veruje u leteću svemirsku loptu koja se vrti, on je pripadnik sekte.

Prema njegovim rečima, jedina stvar koja je ikada lansirana u svemir je “ljudska mašta”.

NIJE TEORIJA ZAVERE, NEGO OZBILJNA NAUČNA STUDIJA: ŠANSE DA STVARNO ŽIVIMO U MATRIXU SU 50-50

Kada ga je autor podkasta Tin Foil Hat With Sam Tripoli upitao koje dokaze ima za ono što govori, Karpenter nije ponudio nijedan, ali je svakako imao dosta suludih mišljenja koje je rado podelio.

– Najjednostavije obrazloženje za moju perspektivu o ravnoj Zemlji je sledeće, prosto znam da nismo na letećoj svemirskoj lopti koja se okreće. E, sad, šta je tačno Zemlja o čemu se tu u stvari radi, do kojih to dubina ide, to je nešto što tek treba da bude otkriveno i postoje ljudi koji rade na tim stvarima – naveo je Karpenter.

NAJVEĆA MUZIČKA TEORIJA ZAVERE IKADA… DA LI JE GEBELS “PREŠTIMOVAO” SVETSKU MUZIKU TAKO DA POSTANE AGRESIVNIJA?

Ako vam posle ovoga nije dobro, uzmite malo vode i šećera, jer se Karpenter tek zaleteo. U nastavku je rešio da malo opservira i pitanje vakcina.

– Ne postoji nijedna vakcina u istoriji koja je funkcionisala. Sve su to otrovi koje ne možeš da izbaciš iz tela, tvoje telo nema sredstva da ih odstrani, zaglavljeni su u tebi zauvek i možeš samo da patiš zbog onoga u šta mogu da se pretvore – ocenio je Karpenter.

PARANOJA TEORETIČARA ZAVERE… IDRISA ELBU OPTUŽILI DA JE PLAĆEN DA KAŽE DA JE ZARAŽEN KORONOM

Gde su vakcine, tu je i pandemija. Karpenter je izneo nekoliko “teorija” koje potiru vekovima sticana znanja iz oblasti genetike, biologije i virusologije.

– Zahvalan sam na Covidu, jer me je naučio bakteriološkim teorijama, između ostalog i tome da je virus nešto što stvara samo telo. Ti nisi sposoban da se zaraziš virusom od nekog drugog. Ti sam razvijaš virus jer imaš određene oblike otrova, toksina u svom organizmu. Tada tvoje zatrovane ćelije luče viruse kako bi pročistile organizam od otrova – “obrazložio” je gitarista.

GOOGLE, 5G MREŽA I BRITANCI SMISLILI “GENIJALNU” ONLINE IGRU… NA GOOGLE MAPAMA SKRIVENO VIŠE 40 FILMSKIH KLASIKA ZA BESPLATNO GLEDANJE, SAMO TREBA DA SE POVEŽETE…

“Doktor” Karpenter je, govoreći o koroni, upotrebio i “argument” koji je vrlo rasprostranjen među američkim teoretičarima zavera, a tiče se beskućnika.

– Zar nije populacija beskućnika sve što treba da znaš o virusu? Mislim, ako postoji taj neverovatno smrtonosan virus koji cirkuliše cele godine, izgubili bismo sve te ljude koji žive na ulici. Siguran sam u to. Ali u stvari mi ih ne gubimo, naprotiv, postaju sve brojniji – zaključio je Karpenter.

Ne bismo ovo da komentarišemo. Prosudite sami.

Ceo podkast možete pogledati ispod:

HL/Izvor: plejer.net

Previous post

Autor serije "Peaky Blinders" snima seriju o muzičkoj sceni s početka osamdesetih

Next post

Majli Sajrus i rokenrol, može li to zajedno... Rasprava bukti mrežama, a šta vi mislite? Ovo je 12 njenih verzija rock klasika

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *