Home»Muzika»Milijarda i za Bili Ajliš… “Bad Guy” ušao u elitu po broju pregleda na YouTubeu

Milijarda i za Bili Ajliš… “Bad Guy” ušao u elitu po broju pregleda na YouTubeu

4
Shares
Pinterest Google+
Bili Ajliš/Photo: YouTube printscreen
Bili Ajliš/Photo: YouTube printscreen

Neverovatnu brojku od milijardu + pregleda dostigla je i pesma mlade pevačice Bili Ajliš “Bad guy”. Ovolikim pregledima pesma je osigurala sebi mesto u istoriji muzike. Pored toga, spot pesme “Bad guy” pridružio se odabranoj grupi drugih muzičkih spotova koji su postigli ovakvo dostignuće.

Bitno je napomenuti da je ovo ogroman uspeh, s obzirom na to da je spot objavljen pre samo nešto više od godinu dana.

Logičan nastavak svega što je ovo “malo čudo” dosad uradilo… Stiže dokumentarno-igrani film o Bili Ajliš “The World’s A Little Blurry”

Pored pesme i muzike koja vrlo brzo “ulazi u uši”, spot je prilično upečatljiv. Bili Ajliš prvo iskače iz žutog papira, pa joj curi krv iz nosa. Potom se valja kao beba po šarenom tepihu, vozi se u autiću za decu. Na kraju spota nalazi se na leđima mladića koji radi sklekove u mračnoj sobi. Ovaj spot režirao je Dejv Majers, koji je 2004. godine radio i na albumu “My Prerogative” pevačice Britni Spirs.

Podsetimo, duet “Lovely” koji je Bili Ajliš objavila sa pevačem Kalidom pre dve godine, trenutno ima više od 900 miliona pregleda, pa će se uskoro pridružiti elitnom društvu u kojem je od sada i “Bad guy”.

Previous post

Texas Flood objavio spot za pesmu "Da budem tvoj"

Next post

AC/DC objavili singl "Realize", još jednu pesmu kojom najavljuju novi album... a "Power up" stiže - u petak, 13.

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *