Home»Muzika»Šarliz Teron: Depeche Mode su soundtrack mog života, njihova muzika je u slavu autsajdera

Šarliz Teron: Depeche Mode su soundtrack mog života, njihova muzika je u slavu autsajdera

4
Shares
Pinterest Google+
Šarliz Teron/Photo: YouTube printscreen
Šarliz Teron/Photo: YouTube printscreen

Ovog vikenda, uz brojne druge muzičare, u Rock and Roll Hall of Fame primljeni su i Depeche Mode čiji ulazak u kuću slavnih Rock’n’Rolla je najvatrenije pozdravila slavna glumica Šarliz Teron nazivajući njihovu muziku soundtrackom njenog života.

– Depeche Mode je soundtrack moje adolescencije. Ne šalim se – doslovno je postojala pjesma za svaku priliku mog života: moj prvi sudar, prvi put kada sam napustila Južnu Afriku i naravno prvi put kad su mi slomili srce. Kada sam ih konačno videla pre nekoliko godina uživo, bilo je to kao šamar u lice nostalgiji. I više od toga kada sam tokom koncerta shvatila šta još volim u njihovoj muzici – oni slave autsajdera. Njihova muzika okuplja ljude iz različitih društvenih slojeva i čini da osećaju kao da je u redu biti drugačiji – rekla je Šarliz.

KAKO VAM SE SVIĐA NOVI, MRAČNI DEPECHE MODE?

Na kraju je dodala da misli da su zaslužili da budu u Rock and Roll Hall of Fame još pre 20 godina zahvalivši im još jednom što su bili soundtrack njenog života.

Pogledajte njeno obraćanje kao i kako su se na priznanju zahvalili članovi grupe Depeche Mode.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Jedan dan, dva koncerta, tri gosta, i beskraj dobre energije... Marko Luis u Kombank dvorani, uinat koroni (fotoreportaža)

Next post

Da li je ovo najbolji nastup Adama Lamberta sa grupom Queen? Pogledajte impresivnu verziju "Somebody To Love"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *