Home»Muzika»Dejvid Geta proglašen za najboljeg di-džeja na planeti (ponovo)… a mi ga gledamo sledeće godine na Exitu

Dejvid Geta proglašen za najboljeg di-džeja na planeti (ponovo)… a mi ga gledamo sledeće godine na Exitu

5
Shares
Pinterest Google+
Dejvid Geta/ Photo: Exit
Dejvid Geta/ Photo: Exit

Dejvid Geta, jedan od najvećih muzičara i producenata elektronske muzike i zvezda proslave 20. godišnjice EXIT festivala idućeg jula, proglašen je ovog vikenda za najboljeg di-džeja na svetu.

Najuticajniju globalnu listu glavnih aktera elektronske scene formiralo je gotovo 1.3 miliona glasova čitalaca DJ Maga koji su Getu vratili na prvu poziciju posle 2011.

– To je stvarno neverovatno, mislim da se osećam srećnije nego prvi put – izjavio je popularni Francuz koji poslednjih meseci osvaja radijske top liste hitom “Let’s Love“, još jednom sjajnom saradnjom sa Australijankom Siom, ali i istražuje nove smerove svojim “Future Rave“ zvukom.

Istog vikenda objavljena je i DJ Magova alternativna lista Top 100 di-džejeva na čijem 6. i 7. mestu su se našli Boris Brejcha i Nina Kraviz, još dva hedlajnera centralne proslave dve decenije EXIT festivala koja će se održati od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Dejvid Geta/ Photo: Ellen von Unwerth Promo (Exit)
Dejvid Geta/ Photo: Ellen von Unwerth Promo (Exit)

Svoje nastupe na Exitu sledeće godine potvrdili su Sepultura, Metronomy, Laibach, Goblini, Thundermother, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, , Dax J, Kobosil, Denis Sulta, Honey Dijon, Juliana Huxtable, Francois X, 999999999 live, Onyvaa, Monosaccharide, Bokee, VTSS, SPFDJ, Marko Nastić, After Affair, Kristijan Molnar, Bokee, Coeus, Ilija Djoković, Lag, Insolate, Layzie, Massimo, Reblok, Runy i Space Motion.

U prodaji se trenutno nalazi ograničen kontigent ulaznica za EXIT festival 2021 po promo ceni od 6.990 din i uz uštedu od 40% u odnosu na finalnu cenu.

Ulaznice se mogu nabaviti putem zvanične stranice festivala kao i putem prodajne mreže Gigs Tix. Fanovi koji su zatražili refundaciju, a u međuvremenu se predomislili i žele da ipak zadrže svoju ulaznicu i time ostvare brojne pogodnosti, povrat mogu stornirati slanjem ličnih podataka na [email protected]

Previous post

"Pusti"... Trio Rer'Ižu predstavio drugi singl sa predstojećeg albuma "Homemade low - quality songs from quarantine"

Next post

Jedan dan, dva koncerta, tri gosta, i beskraj dobre energije... Marko Luis u Kombank dvorani, uinat koroni (fotoreportaža)

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *