Who See i Saša Antić (TBF) objavili video singl “Idu dani”, inspirisani kultnim istoimenim filmom i pesmom iz 1970.

0
282
Oglasi
Idu dani, printscreen
Idu dani, printscreen

Crnogorska grupa Who See objavila je spot za novu pesmu “Idu dani”, očiglednu refenrencu na pesmu iz istoimenog filma Fadila Hadžića iz davne 1970. godine

Klasična je to balkanska priča o tri primenjena filozofa iz komšiluka, koja nas zaraznim refrenom podseća na realnost prolaznosti i koja na zabavan način obrađuje ozbiljnu temu bitisanja.

SADA JE STVARNO #ROKENROLSVUDA… HEADLINER DOBIO ANDROID APLIKACIJU, INSTALIRAJTE JE NA GOOGLE PLAY STORE-U I NAJSVEŽIJE VESTI IZ ROKENROLA I URBANE KULTURE ĆE BITI NA SAMO JEDAN KLIK OD VAS

Kao gost u epizodi “Idu dani”, pojavljuje se Saša Antić iz splitskog kolektiva The Beat Fleet, saradnja već neko vreme priželjkivana i veoma glatko sprovedena u delo.

– Ogromna čast i zadovoljstvo mi je bilo napokon surađivati sa Who See klapom. Meštre iz Kotora pratim od samih početaka i veliki sam njihov fan. Pjesma “Idu dani” mi je definitivno jedna od najdražih suradnji. Hvala braći na pozivu, presretan sam kako zvuči – rekao je ovim povodom Saša Antić.

Ovo je još jedan singl koji služi kao najava za novi, peti po redu Who See album, koji se očekuje tokom 2021. godine.

A da se podstimo i originalne pesme “Idu dani” za koju je stihove napisao Brana Crnčević, a muziku Vojislav Voki Kostić.

https://www.youtube.com/watch?v=YPTNUexJcyk&ab_channel=RegardsfromSerbia

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime