Home»Pulse»Puls grada»Bez obzira na sve, bez obzira gde, DEV9T poziva na stvaranje… Konkurs je otvoren do 27. novembra

Bez obzira na sve, bez obzira gde, DEV9T poziva na stvaranje… Konkurs je otvoren do 27. novembra

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Vladimir Jević (Dev9t 2018)
Photo: Vladimir Jević (Dev9t 2018)

DEV9T, interaktivni umetnički događaj, koji je prethodnih godina postao jedinstven u regionu što zbog lokacije, što zbog koncepta, ove godine se prilagodio novonastalim okolnostima i ukoliko to bude moguće održaće se kao smotra umetnosti u Muzeju grada Beograda od 10. do 13. decembra.

Dev9t poziva sve kreativce da u vreme kada je izolacija postala svakodnevna reč, ostanu povezani u umetnosti i kroz umetnost.

Tema ovogodišnjeg izdanja je klatno, konkurs je otvoren do 27. novembra, a sve informacije o prijavama mogu se naći na sajtu DEV9T.

Autor vizuala: Slavimir Stojanović Futro
Autor vizuala: Slavimir Stojanović Futro

O tome kako i na koji način će dela biti izložena i predstavljena, a u skladu sa situacijom, Dev9t će blagovremeno obavestiti umetnike i publiku.

Pošto se Dev9t ove godine dešava u potpuno novim i drugačijim okolnostima, organizatori se obavezuju i na primenu svih mera i preporuka koje se odnose na sve direktne i indirektne učesnike u organizaciji i održavanju ove umetničke smotre, koje su pre svega bazirane na principima poštovanja fizičke distance, higijene i dezinfekcije, uz korišćenje zaštitne opreme, ali i da će pažljivo pratiti situaciju u narednom periodu i svaki sledeći korak planirati preventivno.

Previous post

Za sve ljubitelje dobrog bluza... Di Luna All Stars Blues Band 14. novembra u Domu omladine

Next post

Splitski Šetači predstavili video singl "Razum" i debi album "Galaksija"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *