A možda ipak da ga kamenujemo…? Džonija Depa čeka sudbina Kevina Spesija. Zbog presude izgubio ulogu u filmu “Fantastične zveri” i to je tek početak

0
85
Oglasi
Džoni Dep/Photo: YouTube printscreen
Džoni Dep/Photo: YouTube printscreen

Američki glumac Džoni Dep izjavio je danas da neće igrati u filmu “Fantastične zveri” nakon što je izgubio sudski spor protiv britanskog tabloida Sun koji ga je nazvao “muškarcem koji tuče žene”.

Dep je na Instagramu objasnio da ga je studio Warner bros zamolio da odustane od uloge negativca Gelerta Grindevalda u spin-ofu franšize “Hari Poter”.

– Uvažio sam i saglasio se s tim zahtevom – napisao je Dep, prenosi Reuters.

DŽONI DEP OSTADE “MUŠKARAC KOJI TUČE ŽENE”… POZNATI GLUMAC IZGUBIO PARNICU PROTIV LONDONSKOG SUNA

Warner Bros je saop[tio da će uloga biti dodeljena drugom glumcu. U saopštenju se ističe da je snimanje filma nastavljeno i da se očekuje da u bioskope stigne 2022. godine.

DŽONI DEP PONOVO OBUKAO ODELO KAPETANA DŽEKA SPEROUA… I ZABAVLJAO MALIŠANE U BOLNICI

Dep je u ponedeljak izgubio slučaj protiv londonskog tabloida Sun, koji je tužio za klevetu zbog toga što su ga nazvali “muškarcem koji tuče žene”, javlja AP.

Sudija londonskog suda Endru Nikol rekao je da veruje da je glumac zlostavljao bivšu suprugu Amber Herd do te mere da se često plašila za svoj život i da su tužitelji tokom suđenja dokazali da su njihovi navodi protiv Depa “suštinski istiniti”.

HL/Izvor: Tanjug

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime