Home»Muzika»Homeland»Frontmen beogradskih Kristala najavio solo album i novu verziju singla “Svedok jutra”

Frontmen beogradskih Kristala najavio solo album i novu verziju singla “Svedok jutra”

4
Shares
Pinterest Google+
Kristali/ Photo: AleX
Kristali/ Photo: AleX

Dejan Gvozden, frontmen poznate domaće grupe Kristali, najavio je solo album (Menart) kao i novi verziju singla “Svedok jutra”.

Da ne bi bilo zabune, Kristali i dalje postoje i rade, ali je zbog situacije sa pandemijom i svojom ranijom odlukom da se iz metropole preseli u manji grad, Dejan odlučio da se pozabavi svojim autorskim pesmama, koje reflektuju njegov sadašnji život, misli i osećanja.

– Radujem se prvom solo albumu. Osećam da sam sazreo i kao čovek i kao muzičar i želim da se izrazim na način na koji to do sada nisam radio. Jedva čekam da svojoj publici predstavim nove, autorske pesme, ali pre svega želim da svi budemo zdravo, da što pre prođe pandemija, da bi smo se gledali i slušali uživo – izjavio je Dejan Gvozden.

Na nedavno održanoj nedelji mode – Belgrade Fashion Week, posetioci su mogli da čuju pesmu “Svedok jutra” tokom trajanja revije.

U saradnji sa kućom Menart, Dejan će uskoro predstaviti novu verziju prvog singla, a kako saznajemo, do kraja godine možemo da očekujemo još jednu novu pesmu sa predstojećeg albuma.

Previous post

HL INTERVJU: Nataša Guberinić, "humanlike" vokalinstalater: Nije sve u lajkovima, šerovima i pregledima... ljudi nisu online bića

Next post

Mesto radnje je St Martin’s College of Art u Londonu, datum je 6. novembar 1975. - četiri čudna lika se penju na binu i - menjaju svet

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.