Žan Reno i Rubi Rous u akcionom trileru “The Doorman“ od 5. novembra u domaćim bioskopima

0
31
The Doorman/ Photo: Promo (MCF)
The Doorman/ Photo: Promo (MCF)

Prvi put, posle duže pauze, nakon što su bioskopske sale otvorile vrata posetiocima, na njihovom platnu prikazaće se najnoviji akcioni triler “The Doorman“ u kome glavne uloge tumače Žan Reno i Rubi Rous.

Reno, veteran francuske filmske scene i mlada glumica poznata po ulozi u popularnoj seriji “Narandžasta je nova crna”, Rousi, našli su se u najnovijem akcionom trileru japanskog reditelja Rjuheja Kitamura koji će domaća imati priliku da pogleda u bioskopima od 5. novembra.

The Doorman/ Photo: Promo (MCF)
The Doorman/ Photo: Promo (MCF)

Film prati život jedne devojke, dobro istreniranog vojnika, koja će se naći na putu bande lopova, čiji je predvodnik ni manje ni više do legendarni francuski glumac Žan Reno.

Po povrtaku iz borbe, Ali (Rubi Rous) počinje da radi kao portir u zgradi u Njujorku, gde se sprijatelji sa jednom porodicom.

Njenu novu, trivijalnu svakodnevicu, narušiće lopovi koji su odlučili da napadnu tu porodicu, ne bi li pronašli jednu umetničku dragocenost sakrivenu u njihovom stanu. Devojka Ali je jedina osoba koja ih u tome može sprečiti.

The Doorman/ Photo: Promo (MCF)
The Doorman/ Photo: Promo (MCF)

U ulozi negativca Viktora našao se Žan Reno, a za lik koji tumači kaže da je u pitanju čovek koji želi da ostvari svoj san, ali naravno, ne ide pravim, onim težim putem, do ostavrenja istog.

– Moj junak kao da je došao iz prošlosti. On je u duši umetnik, a ne plaćeni ubica. Njegovi postupci nisu potkrepljeni novcem, već on dela radi ostavrenja svog sna, ali naravno, ne ostvaruje taj san na pravi način – izjavio je Reno u jednom od intervjua.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime