Home»Muzika»Evo zašto još volimo Lanu Del Rej… Pevačica donirala 350.000 dolara za pomoć američkim Indijancima

Evo zašto još volimo Lanu Del Rej… Pevačica donirala 350.000 dolara za pomoć američkim Indijancima

4
Shares
Pinterest Google+
Lana Del Rej/Photo: YouTube printscreen
Lana Del Rej/Photo: YouTube printscreen

Iako je gotovo neverovatno, ali američki starosedeoci odnosno američki Indijanci moraju da se bore za pristup čistoj vodi. Ta je činjenica podstakla američku pevačicu, kantautork, spisateljicu i rediteljku Lanu Del Rejda donira udruženju Deep Water 350.000 dolara kako bi Navaho Indijancima pružili čistu vodu, naglašavajući da je taj čin svojevrsna lična odšteta ljudima koji su oblikovali Ameriku. Otkrila je da je donirala spomenutom udruženju donirala predujam koji je dobila za svoju najnoviju knjigu “Violet Bent Backward Over The Grass”.

– Bez obzira na rezultate izbora, samo se setimo, svi možemo kao pojedinci sjajno da svetlimo i dopriensemo svom svetu na svoj vlastiti način. Imala sam sreće da sam dobila predujam od svojih izdavača Simona i Schustera pa sam im zahvalna što mogu taj novac da doniram udruženjima kojima je potrebna naša pomoć, počevši od one povezane sa zajednicom Navaho Indijanaca.

Kad The Boss deli komplimente: Lana Del Rej je jedan od najboljih pesnika u Americi

Što se pak tiče njene muzičke karijere tiče, trenutno je ponovo u centru pažnje zahvaljujući pesmi “Let Me Love You Like A Woman” kojom najavljuje novi studijski album “Chemtrails Over The Country Club” koji će biti objavljen u januaru 2021. godine.

Previous post

Marko Mandić objavio novi video singl "Nismo uspeli"... Do kraja godine stiže i EP

Next post

Za Aniku... Humanitarni koncert Bilje Krstić i Vokalne radionice Bistrik u nedelju u Knez Mihailovoj

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *