Salon knjiga od 3. do 29. novembra u Bioskopu Balkan

0
23
Knjige/Photo: Pixabay

Na prvom Salonu knjiga u Bioskopu Balkan, koji će biti održan od 3. do 29. novembra, predstaviće se četiri izdavačke kuće: Sezam Book, Leo Commerce, Harmonija i Publik praktikum.

Salon će tokom ovog perioda biti otvoren svakog dana od 10:00 do 20:00 časova, a cene knjiga će biti snižene i do 40 posto.

Salon knjiga održava se u organizaciji MaxBooksa sa namerom da usmeri pažnju čitalačke publike ka malim i lokalnim izdavačima kao i da se kroz književne večeri i promocije knjiga, Salon afirmiše i putem redovnih aktivnosti koje će se održavati u autentičnom ambijentu Bioskopa Balkan.

Photo: Promo
Photo: Promo

U ponudi izdavačke kuće Sezam Book posebno se izdvajaju dela nobelovaca Ive Andrića i Gabrijela Garsije Markesa, ali i domaćih autora – Milisava Savića i Đorđa Kadijevića, kao i brojna druga dela iz oblasti beletristike, enciklopedijskih izdanja i rečnika, popularne psihologije i zdravstvene literature.

Publik Praktikum je poznat po prevodima najpopularnijih Tolkinovih dela poput “Gospodara prstenova”, a naročito je okrenut podsticanju čitalačke kulture kod dece i tinejdžera.

Izdavači Leo Commerce i Harmonija su poznati po delima iz popularne psihologije, usmerenih na način života, ishranu i lični razvoj, kao i na odnose s drugim ljudima, roditeljstvo i duhovnost.

Sajam knjiga/ Photo: pixabay.com
Sajam knjiga/ Photo: pixabay.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime