Home»Muzika»Otkazan koncert Yu grupe u Kombank dvorani

Otkazan koncert Yu grupe u Kombank dvorani

4
Shares
Pinterest Google+
Yu grupa/ Photo:AleX
Yu grupa/ Photo:AleX

Koncert Yu grupe najavljen za 29. novembar u Kombank dvorani otkazan je zbog trenutne epidemiološke situacije.

I pored svih nastojanja da Yu grupa održi koncert 29. novembra, a imajući u vidu važnost tog datuma, kada se navršava 50 godina od osnivanja najdugovečnijeg rok benda u ovom delu Evrope, očigledno je da u trenutnim ukupnim okolnostima taj značajan događaj ne bi mogao biti organizovan na zadovoljavajući način.

– Izuzetno nam je žao što usled poznatih okolnosti na kraju ipak nećemo svirati 29. novembra u Kombank dvorani. To nam je bila velika želja. Ne preostaje nam ništa drugo nego da sačekamo iduću godinu, kada pripremamo veliki slavljenički spektakl u Beogradu, a o detaljima će javnost biti na vreme obaveštena – poručili su članovi Yu grupe.

Yu grupa/ Photo:AleX
Yu grupa/ Photo:AleX

Povrat ulaznica kupljenih za ovaj koncert počinje od 4. novembra, preko ovlašćenog prodavca gde su kupljene, odnosno na blagajni Kombank dvorane, dok se preko Ticket Visiona vraćaju na sledeći način:
– Ulaznice kupljene online – poslati email na [email protected]
– Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima – povrat na blagajnama Ušće Shopping Center i Doma omladine Beograda
– Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima van Beograda poslati email na [email protected], uz priloženu sliku kupljenih ulaznica.

Previous post

Džoni Dep ostade "muškarac koji tuče žene"... Poznati glumac izgubio parnicu protiv londonskog Suna

Next post

Goran Bare: Ako u crkvi može 2.000 ljudi, zašto ne i na koncertu? Verovatno jer nas čuva Nečastivi, a njih Bog!

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *