Duhovni dao nadu fanovima “X-Files”: Ako Kris Karter hoće nove epizode, hoću i ja

0
159
Oglasi
X-Files/Photo: Fox promo
X-Files/Photo: Fox promo

Iako se “X-Files” suočavaju s neizvesnom budućnošću, jedan odglavnih junaka serije Dejvid Duhovni jasno poručuje da bi se rado vratio svojoj legendarnoj ulozi agenta Foksa Moldera.

Kao što se verovatno sećate ako ste fan serije, dosijei X su skonjeni u poslovično poverljivi vladin objekat i zaustavljeni na neodređeno vreme posle kontroverznog završetka povratničke sezone 2018. godine. Iako je ovakvu sudbinu u osnovi zapečatila kasnija odluka Džilijan Anderson da se oprosti od uloge Dejne Skali, druga polovina kultnog dvojca franšize, Dejvid Duhovni, kaže da će se on rado vratiti u seriju.

DA LI ZNATE KAKO NAM SE SERIJA “X FILES” UVUKLA POD KOŽU? ISTINA JE TAMO NEGDE…

U intervjuu za dansku filmsku stranicu kino.dk, podcastera X-Files Sammensværgelsen, novinar Danijel Hartvig Nilsen upitao je direktno Duhovnija šta bi se dogodilo ako bi autor serije Kris Karter poželeo da snimi nastavak priče.

X-Files/Photo: Fox promo
X-Files/Photo: Fox promo

Duhovni je na to rekao da više ne razmišlja aktivno o seriji, ali i nedvosmisleno dodao:

– Kris je moj dobar prijatelj i bio bih tu za njega šta god da hoće od mene.

AKO STE BILI FAN “DOSIJEA X” (KAO ŠTO MI JESMO), OVO JE 20 ZANIMLJIVIH ČINJENICA O KULTNOJ SERIJI KOJE MOŽDA NISTE ZNALI…

Naravno, gore spomenuti “izlazak iz priče” Džilijen Anderson komplikuje stvar kad je reč o povratku “X-Files”, bilo da je reč o zakasneloj sezoni 12 ili nekom TV filmu koji će rešiti neke nedoumice. Posebno kada se zna da je poslednja priča agenta Dejne Skali bila ona u kojoj otkriva da njen sin Vilijam nije Molderov sin, već rezultat eksperimenta zlokobnog “Pušača”, što je i bio očigledno najkontroverzniji aspekt 11. sezone.

Sam Karter je nedavno priznao da je sezonu napisao pod pretpostavkom da će dobiti priliku da zaključi priču. Dakle, ima nade.

HL/Izvor: denofgeek.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime