Samo za hardcore fanove Joy Division i New Order… Otkrijte neverovatnu priču o ova dva benda uz novu podcast seriju

0
24
Joy Division/Photo: facebook@@JoyDivisionOfficial
Joy Division/Photo: facebook@@JoyDivisionOfficial

Priča o bendovima Joy Division i New Order predstavljena je nikad detaljnije u novoj podcast seriji “Transmissions: The Definitive Story” koja se bavi prisećanjima na živopisne trenutke i prepričavanjem epskih hronika od nastanka Joy Division nadalje. “Transmissions: The Definitive Story” podcast dostupan je putem Spotify, Deezer, Apple Music i YouTube servisa.

U osam nastavaka ova serija donosi ekskluzivne intervjue s bendom, Bernardom Samnerom, Stivenom Morisom, Džilijan Džilbert i Piterom Hukom, uz doprinose uglednih gostiju i naraciju Maksin Pik. Prvih osam tzv. “Transmissions” epizoda pokriće priču o putovanju Joy Division sve do objave legendarnog singla New Order, “Blue Monday”. Grupa iz Mančestera ispisala je monumentalno poglavlje u povijesti glazbe i bila je sastavni dio britanske kulture tijekom poslednjih 40+ godina, utičući na neke od najvećih živih muzičara danas.

New Order su prošlog meseca takođe predstavili ekskluzivnu kolekciju studijskog albuma “Power, Corruption & Lies” objavljenog 1983. Kolekcija sadrži LP, dva CD-a, 2 DVD-a i knjigu, a svi snimci su po prvi put remasterizovani s originalnih analognih traka. Box set je propratila i objava 4 maxi singla iz 1983. i 1984. koja se nisu našla na originalnom LP izdanju. Prvi po redu objavljen je najprodavaniji maxi singl svih vremena – “Blue Monday”, a usledili su “Confusion”, “Thieves Like Us” i “Murder”.

HL/Izvor: soundguardian.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime