Otkazani novembarski koncerti “Pod maskama”… Artan Lili, KKN, ČBS i Nena Belana gledamo u martu 2021. u Kombank dvorani

0
75
Neno Belan & Fiumens/ Photo: Matko Petrić (promo, Long Play)
Neno Belan & Fiumens/ Photo: Matko Petrić (promo, Long Play)

Koncerti bendova Artan Lili, Kanda kodža i Nebojša, Neno Belan & Fiumens i Čovek bez sluha najavljeni za novembar u beogradskoj Kombank dvorani odloženi su za mart 2021. godine, zbog pogoršane epidemiološke situacije

– Poslednjih dana globalno je došlo do pogoršavanja situacije oko pandeme korona virusa. U trenutku kada raste broj zaraženih, svi moramo biti oprezniji u brizi sa svoje i zdravlje drugih ljudi. Stoga, smatramo da nije preporučljivo da u ovom trenutku rizikujemo sa okupljanjima posetilaca na našim koncertima. To ne bi bilo uživanje ni za muzičare na bini, ni za posetioce u dvorani, bez obzira na poštovanje neophodnih zdravstvenih mera – saopštili su organizatori (Long Play).

Novi datumi koncerata Artan Lili, KKN, Neno Belan & Fiumens i Čovek bez sluha, biće uskoro saopšteni.  Kupljene ulaznice ostaju važeće i nije ih potrebno menjati. Ukoliko neko želi, povrat ulaznica počinje od srede, 4. novembra.

Yu grupa/ Photo:AleX
Yu grupa/ Photo:AleX

Koncert Yu Grupe NIJE odložen. Imajući u vidu značaj održavanja njihovog koncerta – 29. novembra se navršava 50 godina od osnivanja najdugovečnijeg našeg benda – organizatori pokušavaju da pronađu odgovarajući način da ovaj događaj bude ipak održan.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime