Home»Muzika»Stiže Gibson Les Paul s potpisom Adama Džonsa, gitariste Toola… biće ih samo 79

Stiže Gibson Les Paul s potpisom Adama Džonsa, gitariste Toola… biće ih samo 79

5
Shares
Pinterest Google+
Adam Jones 1979 Les Paul/Photo: Gibson
Adam Jones 1979 Les Paul/Photo: Gibson

Kompanija za izradu gitara Gibson i Adam Džons, gitarista grupe Tool, objavili su zajedničku saradnju povodom izlaska posebne gitare pod nazivom “Adam Jones 1979 Les Paul”.

– Veliko mi je zadovoljstvo da objavim službenu saradnju s Adamom koji traje već nekoliko godina – rekao je Cezar Gueikian iz Gibson Brandsa.

Gitarista Toola Adam Džons objavio demo snimak pesme “Descending” i objasnio zašto je u taktu 7/8

Adam Džons/ Photo: Facebook @Adam JonesTool
Adam Džons/ Photo: Facebook @Adam JonesTool

Ovo limitirano izdanje izaći će u 79 primeraka replike originalne gitare Adam Jones 1979 Les Paul, a svaka od tih gitara biće potpisana od strane sjajnog gitariste. Dodatnih 179 gitara – replika biće pušteno u prodaju ove godine, a na sebi će imati originalne crteže koje su uradili Džojs Sju i sam Adam.

Svaka od ovih replika rađena je isključivo prema originalnoj gitari, čak je i dijamantski kaiš koji je krasio originalnu gitaru posebno izrađen na svakoj od replika.

Povodom izlaska ove gitare, objavljen je kratki animirani film pod nazivom “The Witness” stvoren od strane Adama Džonsa i Džoa Barezija.

HL/Izvor: ravnododna.com

Previous post

"Pero", novi album Irene Blagojević stiže ove jeseni

Next post

Muškaračica tanane duše i moćnog glasa... Intimna biografija kraljice rokenrola - "Dženis: Njen život i muzika" u prodaji od 30. oktobra

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *