Home»Muzika»Suzi Kvatro želi igrani film o sebi i da je glumi – Skarlet Johanson

Suzi Kvatro želi igrani film o sebi i da je glumi – Skarlet Johanson

4
Shares
Pinterest Google+
Suzi Kvatro, cover
Suzi Kvatro, cover

Pošto je dokumentarni film “Suzi Q” o izuzetno popularnoj rock pevačici 70-tih godina Suzan Kej Kvatro koja je nastupala pod imenom Suzi Quatro dobio odlične kritike, Suzan Kej poželela je da snimi i igrani film o svom životu uz veliku želju da je glumi Skarlet Johanson.

– To bi trebalo da bude najvažniji film mom u životu koji će doći kao svojevrsni odgovor na dokumentarni film o meni koji je jako dobro primljen. Želim istinu i samo istinu – izjavila je povodom snimanja igranog filma o njenoj karijeri Suzi Kvatro i prokomentirala glasine da bi u filmu mogle da je glume i Majli Sajrus ili čak Bili Ajliš.

– Majli je sjajna i čini mi se da je svi vole. Ipak, meni se jako sviđa Skarlet Johanson. Čini mi se da u njoj postoji deo mene.

Skarlet Johanson/Photo: Promo
Skarlet Johanson/Photo: Promo

Otkako je objavila svoj dokumentarni film, 70 godišnja Suzi Q marljivo radi na novoj muzici i kaže da je posle lockdowna izazvanog korona virusom uspela da napiše pesme za čak dva albuma.

– To sam radila celog života. Kad stvari postanu teške, stvaram. Kad mi je prvi brak propao, napisala sam mjuzikl. Kreativnost, to je ono što me spašava svaki put. Čim smo se našli u ovoj situaciji rekla sam sinu da sam se već dogovorila sa svojom diskografskom kućom za novi album. Sa zadnje strane naše kuće smo potom sagradili studio i počeli da snimamo. Kad već ne možemo da sviramo, barem možemo da snimamo. Pesme smo pisali svaki dan, a sada ih i snimamo. Ide fantastično. Takođe sam objavila knjigu pesama pod nazivom “Kroz moje reči”, a radim na još dve knjige – izjavila je za magazin Bass Player ova neumorna rock pevačica, autorka i basistkinja, mada još uvek nema nikakve službene potvrde o snimanju igranog filma o njenom životu.

Previous post

Velika tajna ex-YU scene... Live album “Kod Hajdučke česme” Bijelo dugme snimilo je - u Sarajevu

Next post

Neki fanovi su baš nestrpljivi... Pokrenuta crowdfunding kampanja za otkup novog Džejms Bond filma od MGM-a

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *