Home»Muzika»Zbog čega je “luda” Ida Prester? Proverite u novom video singlu…

Zbog čega je “luda” Ida Prester? Proverite u novom video singlu…

4
Shares
Pinterest Google+
Ida Prester/ Photo: Promo
Ida Prester/ Photo: Promo

Na krilima prethodnoga singla “Kvar”, Ida Prester donosi novu, intrigantnu pesmu “Luda”, kao svojevrsni nastavak.

– Ovo je pjesma o nedostajanju, iščekivanju i strasti. Cijela godina nam je takva, život je stao, čekamo dobre vijesti. Ljudi –  ludite, vičite, grizite, lomite se pa ponovo lijepite… sve je to normalno. Samo se beskrajno, nerazumno i punim srcem zaljubite ove jeseni. I lakše ćemo proći kroz ovu čudnu zimu 2020. – kaže Ida.

Iako bismo mogli reći da je 2020. godina poprilično luda, ona je za Idu vrlo plodonosna. Objavila je pet singlova – “Šansa”, “Minuta”, “Dodir”, “Kvar” i “Luda” – od kojih zadnja četiri u ovoj godini. Sve singlove Ida je objavila pod svojom samostalnom diskografskom etiketom, čime Prester odvažno utabava svoj put među nezavisnim diskografima.

Ida Prester/ Photo: Promo
Ida Prester/ Photo: Promo

Pesma “Luda” napisana je u suradnji sa zagrebačkim electro pop dvojcem pocket palma. Njihova saradnja počela je još na remixu pesme “Minuta”, a nastavila se na singlu “Dodir”, nastalom tijekom karantina.

Singl “Luda” prati spot, koji su uradili stalni Idini saradnici – Vladimir Miladinović Piki (kamera) i Marko Ćerketa (art direkcija).

– Kako je ova pjesma na neki način nastavak singla Kvar, odlučili smo zadržati neke elemente iz tog spota. Prvenstveno je publika zapazila kostim, u “Ludoj” izrađen od drugih boja i materijala. Taj model sada u ekipi zovemo “Ida odijelo”. Autentičan, prepoznatljiv, decentno sexy… baš kako bi i Idu samu opisali – kazao je Marko Ćerketa.

Previous post

Dan kada je srušeno jedno drvo na Novom Zelandu... ali ne bilo kakvo drvo. Ovo je priča o jednoj pesmi i jednom prijateljstvu iz senke

Next post

Dejvid Duhovni mesecima je "čuvao" ovu pesmu i čekao pravi momenat... Sada se nada da će njome srušiti Trampa

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *