Home»Muzika»Homeland»Premijera… Van Gogh predstavlja spot “Više te ne volim kao pre” i video ediciju “Proba za novo doba”

Premijera… Van Gogh predstavlja spot “Više te ne volim kao pre” i video ediciju “Proba za novo doba”

4
Shares
Pinterest Google+
Van Gogh/Photo: Marko Edge
Van Gogh/Photo: Marko Edge

Van Gogh je napravio novi kreativni iskorak i to potvrđuju premijerom spota za pesmu “Više te ne volim kao pre”, snimljenoj na probi. Premijera je najavljena za 27. oktobar začno u 12 časova na YouTube, Facenook i Instagram stranicama benda.

Posle serije “karantinskih” svirki sa ulica i studija, koje su članovi kultnog benda Van Gogh poklonili svojoj publici tokom pandemije, dostižući vrhunac martovskim online koncertom u trajanju od čak 12 sati, Đule, Srba i Dragan se u jedinstvenoj trojci vraćaju na već započetu trasu rokenrola “iza kulisa“ jednim novim, zanimljivim poduhvatom.

Đule (Van Gogh) dobitnik nagrade “Strune od svetla” za 2020. za poseban doprinos afirmaciji pesničke reči u bluz i rok muzici

U okviru  nove video edicije “Proba za novo doba” u utorak 27. oktobra u 12h na YouTube kanalu Van Gogha, kao i na Facebook i Instagram stranici, šremijerno će biti prikazan spot za pesmu “Više te ne volim ko pre”.  Pesma je odsvirana uživo na probi, a video su snimili sami članovi benda svojim mobilnim telefonima. Sirovi zvuk  u spotu je autentični  zvučni zapis trenutaka iz “dnevne sobe”.

Podsetimo, “Više te ne volim ko pre” ponosno već godinu i po dana krasi deseti studijski album Van Gogha “More bez obala“.

Đule Van Gogh: Mi smo bend za pristojan svet, ideja čopora oduvek mi je bila opora

U okviru ideje “Proba za novo doba”, bend će periodično iz svoje dnevne sobe u kojoj godinama živi stvarajući, uživo izvoditi pesme, kako to sami kažu odsvirane “na keca”, a sve sa željom da ljudima makar na trenutak, u nedostatku velikih koncerata, ulepšaju boravak kod kuće.

Trojka u sastavu gitara (Đule) , bas gitara (Dragan) i bubnjevi (Srba) će svojom video edicijom “Proba za novo doba”, povesti publiku na jedno potpuno novo,  inspirativno muzičko putovanje, tragom svoje set liste.

Previous post

"Klavirsko nebo #3"... Preslušajte kompilaciju nove regionalne klavirske muzike

Next post

"Imaš li i ti žicu?"... XIX Međunarodni festival harfe 26. oktobra na Kolarcu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *