Home»Muzika»Mejnard Džejms Kinan iz Toola ima poruku za one koji ne veruju u koronu: Pojedite mi k-ac!

Mejnard Džejms Kinan iz Toola ima poruku za one koji ne veruju u koronu: Pojedite mi k-ac!

4
Shares
Pinterest Google+
Majnard Džejms Kinan/Photo: printscreen
Majnard Džejms Kinan/Photo: printscreen

Frontmen kultnog progresivnog metal benda Tool, Mejnard Džejms Kinan, izlečio se od korona virusa pa je poslao novu poruku teoretičarima zavere, odnosno tzv. antikoronašima.

Mejnard je bio pozitivan na korona virus još u februaru ove godine i rekao je da je iskustvo bilo dosta gadno.

– Preživeo sam, ali nije bilo lepo. Tako da sam morao da se nosim s tim – istakao je i dodao kako nije ranije otkrio da je pozitivan kako ne bi bio jedan od onih koji trčkaraju okolo vrišteći da su zaraženi.

Nikako da se oporavi… Pevač Toola preležao koronu u februaru, ali i dalje ima simptome

– Ali je sve stvarno. Bio sam u Australiji, otišli smo na večeru i odmah sam osetio da hrana nije bila dobra. Ali, tada nisam ništa znao. Nismo imali pojma da su to stvari na koje treba paziti i to odmah. Morao sam sledećeg jutra na međunarodni let za Novi Zeland. Bili smo četiri dana u hotelu. Pio sam vodu, tuširao se, brinuo se o sebi, konzumirao zeleni čaj pokušavajući da prebolim to i bilo je užasno. Ali tada nismo znali ništa, odnosno koliko stvari mogu biti gadne. Da sam tada znao sigruno bih izludeo – rekao je Džou Roganu.

Kinan se i danas bori s plućima i ostalim poteškoćama koje izaziva korona virus, a pluća su mu oštećena zbog hroničnog kašlja koji je izazvao Covid-19.

MUZIČKI PUTOPIS: TOOL U PRAGU (MUZIČKO SAVRŠENSTVO. VIZUELNA EKSTAZA. MENTALNA KATARZA)

U intervjuu kod Džoa Rogana poslao je i poruku svim teoretičarima zavere, odnosno onima koji veruju da korona virus ne postoji.

– Još osećam posledice. Možda nisam bio blizu smrti, ali imam prijatelje koji su zamalo umrli. Bilo je užasno. I onda imate ljude koji govore kako smo plaćeni da govorimo o ovome. Pa, pojedi ku*ac, čoveče! – bio je bez dlake na jeziku, kao i uvek, pevač Toola.

HL/Izvor: music-box.hr

Previous post

"Dobroveče u pozorištu"... Koncert Lene Kovačević u Zvezdara teatru

Next post

Prvi album koji je 2020. u SAD stigao do prodaje od milion primeraka je... "Folklore", naravno

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *