Hollywood uglavnom podržava Bajdena, ali evo koje će zvezde sigurno glasati za Trampa…

0
48
Džo Bajden i Donad Tramp/Photo: facebook
Džo Bajden i Donad Tramp/Photo: facebook

Godinama je poznato kako je Hollywood, njegovi glumci, reditelji i producenti, na strani demokrata odnosno njihovog predsedničkog kandidata. Tako je i ove godine, kada većina holivudskih zvezda podržava Džoa Bajdena u trci za novog američkog predsednika.

Oni ga finansijski podržavaju, na društvenim mrežama pozivaju narod da izađu na glasanje, koriste svaku priliku da iskažu svoje mišljenje kako je Donald Tramp nesreća za Ameriku. Međutim, postoji i mali broj onih u Hollywoodu koji podržavaju Trampa. S obzirom da su “retke ptice”, evo liste onih najznačajnijih:

– Mislim da Trump, bez obzira što ljudi misle o njemu, radi dobar posao pokušavajući da Americi i njenim građanima pruži ono što im treba – izjavio je u aprilu ove godine Denis Kvejd.

Geri Bizi nastupio je 2011. godine u tv showu Donalda Trampa “Slavni pripravnik” pa ga i danas smatra jednim od svojih najboljih prijatelja.

Džejms Vuds/Photo: printscreen
Džejms Vuds/Photo: printscreen

Džejms Vuds još se u maju deklarisao na Twitteru kao Trampov glasač na predstojećim izborima.

Džon Vojt objavio je letos video poruku na Twitteru i pri tom rekao “Ovog novembra moramo da glasamo kako bi zadržali Trampa u Ovalnoj sobi i kako bi on nastavio da nosi baklju za ovu slobodarsku zemlju”.

– Pohvaljujem vas zbog vaše neograničene energije i volje za rešavanjem problema – poručila je Kirsti Eli aktuelnom američkom predsedniku.

Kristi Eli/Photo: printscreen
Kristi Eli/Photo: printscreen

Rozen Bar na Twitteru je objavila fotografiju na kojoj nosi bejzbol kapu s natpisom “Trump 2020” uz šta je napisala “2020 Vision”.

Skot Baio i na poslednjim izborima je podržao Donalda Trampa a nedavno je dao intervju za službenu stranicu njegove kampanje.

Stiven Boldvin neprestano na Twitteru daje podršku Trampu.

I to je, otprilike, to. Ali, ne pita se samo Hollywood.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime