Home»Film»Prvi osmeh Bila Kozbija posle dve godine, malo jeziv, doduše… Usvojena žalba komičara osuđenog za silovanje

Prvi osmeh Bila Kozbija posle dve godine, malo jeziv, doduše… Usvojena žalba komičara osuđenog za silovanje

5
Shares
Pinterest Google+
Bil Kozbi/Photo: printscreen YouTube BBC news
Bil Kozbi/Photo: printscreen YouTube BBC news

Objavljena je fotografija Bila Kozbija, sa prvim osmehom nakon služenja dve godine zatvora zbog seksualnog napada, i to jer je njegova žalba uvažena.

Ovaj 83-godišnjak je dve godine u zatvoru u Filadelfiji nakon što ga je porota osudila krivim za drogiranje i seksualno nasilje nad ženom u njegovom domu 2004. godine.

IZVUKAO SE NA LOVU… Bil Kozbi se nagodio sa sedam žena koje je seksualno zlostavljao

Kozbi je 2018. godine osuđen na kaznu do 10 godina zatvora, nakon što je proglašen krivim za tri tačke teškog napada. Ranije ove godine stekao je pravo da se bori protiv ove presude na Vrhovnom sudu Pensilvanije.

Vrhovni sud se saglasio da treba razmotriti dva aspekta slučaja, uključujući odluku sudije da dozvoli tužiocima da pozovu još pet osoba da svedoče o davnim susretima sa nekada moćnim glumcem i komičarom.

 

Kozbijeva žalbena pobeda znači da će sud takođe razmotriti, budući da procenjuje obim dozvoljenog svedočenja, da li je porota trebalo da čuje dokaze da je glumac u prošlosti davao lek koji utiče na centralni nervni sistem drugim žrtvama.

Sud će ispitati i Kozbijevu tvrdnju da je imao dogovor sa bivšim tužiocem da protiv njega nikada neće biti podignuta optužnica.

U svom prvom intervjuu nakon što je osuđen, Kozbi je rekao da neće pokazivati kajanje jer nema zbog čega ili priznati da je učinio bilo šta pogrešno.

HL/Izvor: b92.net

Previous post

Fiver 2020: Besplatan filmski ciklus videoplesa na Vimeo kanalu Instituta Servantes

Next post

Festival "Knjiga na Trgu" ovog vikenda na Trgu republike

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *