Mechanical je novi bend u regionu, a “Fluorescent Black” je njihov prvi singl

0
101
Oglasi
Mechanical/ Photo: Mechanical promo
Mechanical/ Photo: Mechanical promo

Mechanical, dvojac u sastavu Krešimir Jurina i Branko Trajkov Trak (bubnjar Zabranjenog pušenja), objavio je prvi video singl “Fluorescent Black”.

Ovo je tek prvi u nizu singlova koje će u narednom periodu sukcesivno predstavljati javnosti.

– Za početak, pretvorio sam svoju vikendicu na selu u studio za sviranje i snimanje, sa željom da realizujem sopstvene ideje, koje nisam uspeo u prošlim bendovima. Budući da smo Trak i ja dugogodišnji prijatelji, pre svega zahvaljujući saradnji u okviru grupe Zabranjeno pušenje čiji sam bio član kao tehničar, upitao sam ga da li bi svirao sa mnom u mom studiju. I prvo što sam mu predstavio bio je upravo rif za “Fluorescent Black”. Trak se oduševio i to je bilo to – objašnjava Jurina.

Iako debitantska, pesma je za svega nekoliko dana zabeležila više hiljada pregleda na svim relevantnim video i striming servisima.

Spot za “Fluorescent Black” je umetnička priča u kojoj se bore svetlost i tama kroz savremeni i energični ples Larise Lipovac Navojec i Alise Elis Ramić kao njenog mračnog alter ega, a sve u režiji Siniše Niševića, čiji je rad pretežno vezan za Los Anđeles.

Direktor fotografije bio je Mario Delić, a montažu potpisuje Tomislav Josipović. Izuzetnu podršku projektu dao je i Srđan Pekić – Gruppo Pragma, Udine.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime