Home»Muzika»Riječki Nord postaje Chasing Nord i najavljuje novi album singlom “Sonic Heart”

Riječki Nord postaje Chasing Nord i najavljuje novi album singlom “Sonic Heart”

4
Shares
Pinterest Google+
Chasing Nord/ Photo: Promo (Geenger Records)
Chasing Nord/ Photo: Promo (Geenger Records)

Pre objavljivanja drugog albuma, riječka grupa Nord odlučila je da napravi promenu i postane Chasing Nord.

Novi korak i poglavlje u svojoj karijeri najavljuju singlom pod nazivom “Sonic Heart” koji će biti objavljen sredinom novembra za Geenger Records.

Chasing Nord je bend koji dolazi iz Rijeke, a debi “Play Restart” objavili su 2017. godine za Geenger Records.

Posle veoma uspešnog prijema prvog albuma od strane medija i publike, pobeda i nastupa na mnogobrojnim festivalima kao i turneja u Kini i Evropi, bend je odlučio da “okrene novi list”.

Nakon savetovanja sa stranim partnerima i promoterima sa kojima sarađuju na novom materijalu, doneli su odluku o promeni imena.

Kažu da je istoimenih bendova u svetu previše, pa su se teška srca odlučili na ovaj korak želeći autentičnost svog zvuka da predstae i autentičnim imenom koje i dalje sadrži srž njihovog prošlog naziva. Imenom Chasing Nord još jasnije zacrtavaju ciljeve i nastavljaju da traže svoj sever.

Slojevite, melodične i melanholijom obojene pesme, moćni gitarski rifovi, pevljivi refreni i tekstovi prožeti vlastitim unutrašnjim borbama doveli su ih pred objavljivanje novog albuma čiji je izlazak najavljen za proleće 2021. godine za Geenger Records.

Previous post

Sepultura, Marki Ramon, Laibach... stižu na Exit 2021, a učešće su potvrdili i Sheck Wes, Honey Dijon i Paul van Dyk, Paul Kalkbrenner...

Next post

Fudbalska legenda Pele snimio pesmu sa meksičkim zvezdama Rodrigom i Gabrijelom... a tema je - crna magija

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *