Home»Muzika»Tom Peti nije dosanjao svoj san… Njegovi prijatelji su se pobrinuli da on ipak bude ostvaren, na dan kad bi legendarni muzičar napunio 70

Tom Peti nije dosanjao svoj san… Njegovi prijatelji su se pobrinuli da on ipak bude ostvaren, na dan kad bi legendarni muzičar napunio 70

4
Shares
Pinterest Google+
Tom Peti/Photo: facebook@tompetty
Tom Peti/Photo: [email protected]

“Wildflowers & All The Rest”, dugo iščekivano reizdanje i sveobuhvatna kolekcija Toma Petija objavljena je zahvaljujući etiketi Warner Records kao dvostruki CD, 4CD box set te 3LP i 7LP set, baš na dan kada bi legendarni muzičar napunio 70 godina.

Još 2017. godine Tom je najavio da će njegov sledeći veliki projekat biti prietiti se remek-dela “Wildflowers”, koproduciranog u saradnji s Rikom Rubinom i Majkom Kampbelom. Njegova vizija je bila da po prvi put predstavi drugi, neobjavljeni deo solo albuma – kolekciju koju je nazvao “All The Rest”. Ova sjajna kolekcija i reizdanje konačno su dostupni zahvaljujući predanosti njegove voljene porodice, kolega iz benda i saradnika koji su se potrudili da nam otkriju mnoge dosad skrivene muzičke bisere i, konačno, ostvare san legendarnog muzičara.

TOM PETI PREMINUO OD SLUČAJNOG PREDOZIRANJA ANALGETICIMA?

Godine 2003. inaugurisan je, zajedno s The Heartbreakers, u Rock and Roll Hall of Fame, a pet godina kasnije o njemu je snimljen dokumentarni film ‘Runnin’ Down a Dream’. Do danas je prodao više od 80 miliona albuma širom sveta. Preminuo je 2017. godine, prema zvaničnoj verziji, od posledica srčanog udara.

Previous post

O f-k... Majli Sajrus izvela pesmu "Zombie" grupe The Cranberries, evo kako zvuči

Next post

Album od pre 43 godine ponovo je na vrhu Bilbordove liste... a za sve je odgovoran - čika na skejtu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *