Home»Pulse»Najave»Muzičko-poetska predstava “Kao da sam te sanjao” 22. oktobra na novoj kabaretskoj sceni “Nota”

Muzičko-poetska predstava “Kao da sam te sanjao” 22. oktobra na novoj kabaretskoj sceni “Nota”

4
Shares
Pinterest Google+

U četvrtak, 22. oktobra biće održana prva kabaretska predstava “Kao da sam te sanjao” na novoj kabaretskoj sceni u okviru restorana “Nota”,

Predstavu će izvoditi glumci Kristina Savić i Vladan Savić uz klavirsku pratnju pijanistkinje Ksenije Ristić.

Protagonisti će u formi monologa govoriti i pevati stihove Konstantina Simolova, Matije Bećkovića, Desanke Maksimović, Žaka Prevera, Duška Trifunovića, Duška Radovića, Arsena Dedića, Vite Nikolića, Božidara Timotijevića i drugih velikana svetske i domaće poezije.

“Kao da sam te sanjao” se bazira na čistoj emociji, koju pored recitovanja stihova, na najistančaniji način izaziva i anđeoski glas Kristine Savić, koja će, uz originalno adaptirane aranžmane, izvoditi dobro poznate balade, tako da se na momente može osetiti prava koncertna atmosfera.

U predstavi je prisutna i doza humora, a do sada je bila izvođena na mnogim pozornicama širom Srbije i u inostranstvu i svuda je naišla na odličan odziv publike i kritike.

U moderno vreme digitalizacije, društvenih mreža i brzog života, emocije su skrajnute u zapećak, pa je cilj ove predstave da publiku, makar na kratko, vrati u neko zaboravljeno vreme, vreme romantike i emocija.

Kristina i Vladan Savić (Kao da sam te sanjao)/ Photo: Promo
Kristina i Vladan Savić (Kao da sam te sanjao)/ Photo: Promo

Kabaretske predstave će biti deo redovnog programa restorana “Nota” i održavaće se svakog drugog četvrtka.

Restoran se prostire na više od 600 m2, tako da su ispunjeni uslovi da se ispoštuju sve epidemiološke mere i zdravstvena bezbednost posetilaca.

Previous post

Mnogo dobar trip... Gile objavio snimak u kome s uživanjem prvi put na svom gramofonu pušta novi dvostruki LP Električnog Orgazma

Next post

Šta to beše empatija... Gospodin Pinokio objavio novi video singl "Egocentrik”

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *