Mnogo dobar trip… Gile objavio snimak u kome s uživanjem prvi put na svom gramofonu pušta novi dvostruki LP Električnog Orgazma

0
57
Srđan Gojković Gile/Photo: printscreen
Srđan Gojković Gile/Photo: printscreen

Lider Električnog orgazma Srđan Gojković Gile je pred kamerom raspakovao tek pristigli novi album i pustio ga na gramofonu. A kažu da nema veće radosti u životu muzičara nego pustiti svoju novu ploču.

U vremenu kada su preovladala takozvana digitalna izdanja – muzička izdanja namenjena za slušanje preko interneta, jedan pomalo zaboravljeni osećaj vraća se u živote manjine koja objavljuje svoju muziku na gramofonskim pločama – osećaj radosti i ponosa koji prati otpakivanje i prvo puštanje tek pristigle ploče sa sopstvenom muzikom.

Električni orgazam kreativno koristi koncertnu pauzu… Stigao lyric video i za “Dugu toplu noć”

Srđan Gojković Gile podelio je sa pratiocima stranice Električni orgazam Official Group & Fan Club trenutak kada je raspakovao i na gramofonu pustio tek pristiglu dvostruku LP ploču Električnog orgazma “To što vidiš to i jeste”.

 

Album Električni Orgazam ,,To što vidiš to i jeste” posle punih 10 godina je dostupan na dvostrukom vinilu (Odličan hrčak, 2020)

Posted by Odlican hrcak on Thursday, October 15, 2020

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime