Hollywood Undead se udružili s Papa Roach i Ice Nine Kills za novi singl… Ovo je “Heart Of A Champion”

0
43
Hollywood Undead/Photo: AleX
Hollywood Undead/Photo: AleX

Ako za novu pesmu već zovete jednog gosta, zašto onda ne i dva?  Pretpostavlja se da je tako išlo kad su američki rep metalci Hollywood Undead smišljali ideje za svoju novu pesmu “Heart Of A Champion”. Dakle, umesto da bace novčić i biraju između Džejkobija Šadiksa iz Papa Roach i Spensera Čarnasa iz Ice Nine Kills, dobili su obojicu. Ludo.

Holivudski tretman za beogradske fanove benda HOLLYWOOD UNDEAD

Pesma puca direktno, kao iz startnog pištolja, prema novom albumu Hollywood Undead, “New Empire Vol 2”, koji stiže 4. decembra.

– “Heart Of A Champion” je kopanje duboko po stvarima koje se pojave onda kafa je najteže – objašnjava glavni čovek HU Džoni 3 Tears. – Pronalaženje snage da savladate prepreku i kada su sve šanse protiv vas.

Što se tiče Džejkobija Šadiksa, singl i video bili su šansa da se ponovo druži sa starim drugarima.

– Čim su Džoni, Čarli i ekipa došli na ideju, mi smo već bili tu – kaže on. – Snimanje videa također je bilo poput okupljanja – poslednji put kad smo se svi videli duvali smo na koncertu u Nemačkoj pre sedam meseci.

Otkrivamo… Evo šta ustvari znače maske benda Hollywood Undead

– Oduvek sam bio fan Hollywood Undeada i kad smo prošle zime zajedno gostovali, odmah smo se ukačili – dodaje Spenser Čarnas. – Čast mi je što sam deo tako jake pesme, a imati i Džejkobija samo je šlag na đavoljoj torti.

Pogledajte “Heart Of A Champion”:

HL/Izvor:

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime