Home»Muzika»BluVinil predstavili svoje “Apaše” u Boogaloou i najavili novu svirku 30. oktobra u šibenskom Azimutu

BluVinil predstavili svoje “Apaše” u Boogaloou i najavili novu svirku 30. oktobra u šibenskom Azimutu

4
Shares
Pinterest Google+
BluVinil/ Photo: Goran Berović (promo, Dallas Records)
BluVinil/ Photo: Goran Berović (promo, Dallas Records)

Nedavno objavljeni album prvenac “Apaši” šibenskog BluVinila prošlog vikenda je u Boogaloou okupio fanove koji su svojim dolaskom u ovim pandemijskim vremenima omogućili da se izdanje konačno predstavi onako kako to i zaslužuje – živom svirkom.

Iako je trema bila značajna, jer kako kaže frontmen Matej Nakić, ne radiš svaki dan koncertnu promociju albuma, na kraju se sve prošlo u najboljem redu, a kao podrška su im se pridružili i mladi predvodnici punk-rock i pop-punk scene Proleter.

Proleter/ Photo: Goran Berović (promo, Dallas Records)
Proleter/ Photo: Goran Berović (promo, Dallas Records)

– Hvala publici što je pjevala, plesala i zabavljala se uz nas! Iskreno, nismo očekivali da će svi već znati tekstove većine pjesama, naročito aktualnog singla ‘Apaši’ kojeg smo objavili prije dva tjedna – to nas je podjednako šokiralo i oduševilo! Isto tako, hvala publici što je poštivala sve upute i na taj način omogućila da nam i ubuduće bude dozvoljeno koncertirati u ova pandemijska vremena. Vidimo se na idućem koncertu, 30. oktobra u šibenskom Azimutu! – poručili su momci iz BluVinila.

Naslovnim singlom i spotom “Apaši” čanovi benda BluVinil poručuju – “ovo će biti naša godina”.

Povodom nedavnog obeležavanja Nacionalnog dana albuma, portal Sound Report uvrstio ih je na listu 20 najboljih izdanja u 2020. godini, a ove nedelje je BluVinil ostvarili i najveći skok na listi Top 20 Hrvatskog radija – s 19. mesta skočili su na visoko 3. i tako se opravdano nametnuli kao novo ime na muzičkoj sceni za koje ćete u budućnosti sigurno još čuti.

Previous post

Preminula članica rok benda, sumnja se na samoubistvo... svi se pitaju: Zbog čega japanske zvezde sve češće dižu ruku na sebe?

Next post

Kratki film "A Galaxy Far Away" zatvorio Festival srpskog filma fantastike, YouTube premijera 22. oktobra

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *