Home»Fun»There’s No Business Like Church Business… Da li znate da Engleska crkva zarađuje kada slušate neke pesme Bijonse, Rijane, Džastina Timberlejka…

There’s No Business Like Church Business… Da li znate da Engleska crkva zarađuje kada slušate neke pesme Bijonse, Rijane, Džastina Timberlejka…

4
Shares
Pinterest Google+
Džastin Timberlejk/Photo: YouTube printscreen
Džastin Timberlejk/Photo: YouTube printscreen

Engleska crkva ulaganjem u firmu Hipgnosis Songs Fund, posta je suvlasnik hitova Bijonce “Single Ladies”, Rijane “Umbrella” i Džastina Timberlejka “SexyBack”.

Kompanija Hopgnosis je potrošila više od milijardu dolara na otkupljivanje prava na muziku, pa su postali vlasnici kataloga pesama, među kojima se nalaze Boyz II Men, Bobi Braun, Vitni Hjuston, Blondie, Beri Manilou i Mark Ronson. Tvrde da je investicija u muzička prava vrednija od zlata ili nafte, jer prihodi ne zavise od fluktuacija u ekonomiji, piše NY Post.

– Ove dokazano velike pesme su pouzdan i proveren izvor zarade. Ako uzmete “Sweet Dreams” od Eurythmicsa ili “Livin’ On A Prayer” Bon Džovija, tu govorimo o 30 ili 40 godina prihoda. Kada su raspoloženi, ljudi slušaju muziku, ali i kada im je teško i kada se suočavaju sa velikim izazovima, traže utehu i beg u odlične pesme – kaže vlasnik Hipgnosisa.

Investitori Hipgnosis Songs Fund, među kojima je i Crkva Engleske, profitiraju svaki put kad neko sluša ove svima drage pesme.

Izvor: clix.ba

Previous post

Dodelom nagrada "Koskar" sinoć je završen 14. Festival srpskog filma fantastike

Next post

"Face u masi"... Izložba fotografija Jovane Milovanović Skullcheez u galeriji O3ONE

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *